Beter uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Beter Uit Vakantieparken en Campings bieden meer!

 

Onze parken liggen in de mooiste natuurgebieden van Europa. Uniek door een combinatie van veel verblijfsmogelijkheden, uitstekende faciliteiten en een uitgebreid recreatie-aanbod en dat in een ongedwongen sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. 

  • Christelijke vakantieparken
  • Uitgebreid recreatiewerk
  • Nederlandstalige kerkdiensten
 
 
13 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

 
 
 
 

Samen geloven, samen beleven

Wat drijft ons als Beter Uit vakantieparken? We willen graag dat kinderen, jongeren en ouderen, senioren en gezinnen de mooiste weken van het jaar beleven op onze parken. 

Vakantie is iets waar je heel lang naar uit kunt kijken en als je dan, zoals veel gezinnen het ervaren, thuiskomt op een Beter Uit park, dan ervaar je iets bijzonders. De hartelijke onderlinge band, de bijzondere ontmoetingen, maar ook de vriendschappen die kinderen en jongeren vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten, sluiten. En die vriendschap blijft niet alleen tijdens de vakantie, maar nog lang daarna. 

Onze parken richten zich op een familiale benadering. Dat betekent dat ons recreatiewerk zich inzet om voor iedereen een mooi programma te bieden. Maar ook dat de predikanten en geestelijk verzorgers waken en zorgdragen over de identiteit waarvoor we bestaan en staan! 

Onze missie: 

De Beter Uit vakantieparken willen vanuit hun christelijke identiteit een plaats creëren waar ontmoeting, verbinding en samenzijn centraal staan en waar iedereen zichzelf kan zijn. De veilige en open sfeer zorgt voor ontspanning en brengt mensen vanuit alle soorten kerken en gemeenten bij elkaar. Dat is samen geloven, samen beleven!