Een nadere kennismaking met Vell Empordà

Vakantiepark op en top Spanje!

Vell Empordà ligt op korte afstand van de heuvelachtige kust van noordoost Spanje. Het is een gezellige camping waar je een duik kunt nemen in het mooie zwembad en ’s avonds voor je tent, caravan of bungalow heerlijk kunt nagenieten van alweer zo’n prachtige dag.

Vell Empordà heeft alles wat je van een vakantiepark mag verwachten. Er is keuze uit een kampeerplaats, een bungalowtent met een complete inrichting of een standaard bungalow. De gasten van Beter Uit worden in de zomervakantie welkom geheten en wegwijs gemaakt door een gastechtpaar. Melden bij de receptie is nodig in verband met registratie en overheidsheffing.

 

Openingstijden

De bungalows en kampeerplaatsen zijn beschikbaar van half mei tot half september en de bungalowtenten van medio juni tot eind augustus. Tijdens de weken van het hoogseizoen is er een gastechtpaar aanwezig en een recreatieteam. Vooral in de voorzomer zijn de temperaturen zeer aangenaam en wie de drukte van het hoogseizoen wil vermijden doet er verstandig aan om in deze voordelige periode te boeken. Veel gasten die geboekt hebben bij Beter Uit Vell Empordà leggen de reis per auto af in twee tot drie dagen. Een overnachting op La Draille (440 km) valt in dat geval aan te bevelen.

 

 

 

 

Klik hier plattegrond om te vergroten!

Naar Vell Empordà

Met de auto

De route naar Vell Empordà voert door België, Luxemburg en Frankrijk en is zonder oponthoud in ruim 12.30 uur te berijden.  De route loopt via Luxemburgstad, Mâcon, Nîmes, richting Perpignan en Barcelona. Ook de route via Parijs, richting Bordeaux, met een tussenstop op Beter Uit La Draille ,is een goede mogelijkheid. Het adres is: Vell Empordà Carretera Roses – La Jonquera 17780, Garriguella  Province of Girona, Spanje.

Prijzenoverzicht van Vell Empordà