Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

La Draille

Ons gastvrije park en camping ligt net buiten de gezellige stad Souillac. Op het park zelf is ook veel te beleven: tal van recreatie-activiteiten, een fijn zwembad met glijbaan en een mooi gelegen restaurant. En dat op 44 hectare terrein!

Vakantiepark en camping La Draille

De Dordogne, alleen de naam al geeft je het gevoel van vakantie en je weet ook dat je die gezinsvakantie in één van de mooiste streken van Frankrijk gaat genieten. Eindeloos veel mooie, historische dorpjes met gezellige pleintjes en terrassen en kerken. Subtropisch, dus altijd lekker warm. Wie wil daar niet tot rust komen en in het zonnetje genieten?

 

Zwembad met familieglijbaan

Recreatiewerk voor alle leeftijden

In de natuur gelegen kampeerplaatsen

Schitterend gelegen chalets

Kanoën op de Dordogne en de Lot

Typisch Franse dorpjes en kastelen

Uitgebreid recreatieaanbod

In het hoogseizoen recreatiewerk voor kinderen, tieners en jongeren.

Samen geloven, samen beleven op La Draille

Je geloof laat je niet thuis op vakantie. Op zondag in het hoogseizoen zijn er diensten in de imposante kerken rond ons park met Nederlandse predikanten. Het pastoraal team verzorgt o.a. mannen- en vrouwenochtenden en de sing-in rond het kampvuur. Ook voor de jongeren zijn er uiteraard aansprekende activiteiten.

Onze christelijke identiteit

Ontdek de Franse Dordogne

De Dordogne is ook het gebied met de 1000 kastelen. Vakantiepark La Draille wordt omgeven door deze imposante en trotse bouwwerken. En wat te denken van de rivier Dordogne? Zomaar op een dag met je gezin vakantie vieren aan de oevers van de Dordogne met de meest schitterende uitzichten. Of met je kinderen urenlang kanoën, met de stroom mee dan wel.
Keuze uit 700 verblijfsmogelijkheden, bekijk hier wat er nog beschikbaar is: