Datum: 3 september tot 10 september 2019

Prijs: €399,- (o.b.v. twee personen)

Eenpersoonstoeslag €110,-

 

De twee grote rivieren, de Dordogne in het noorden en de Lot in het zuiden, begrenzen het prachtige gebied, waar ons vakantiepark La Draille ligt. Met een busreis naar dit prachtige park zult u de mooiste plekjes van de Dordogne ontdekken.  Beide rivieren hebben het zachte kalksteen in deze streek uitgeslepen en creëerden daarmee een betoverend rivierenlandschap. Op de imposante heuvels ziet u prachtige burchten en kastelen en tegen de hellingen ‘hangen’ lieflijke stadjes. Vanaf het park maken wij indrukwekkende excursies, zoals een bezoek aan de prachtige stadjes Sarlat, het middeleeuwse kasteel Hautefort, de prachtige tuinen van Eyrignac en de geheimzinnige grotten van Gouffre de Padirac. Ontdek de Dordogne in Frankrijk en ga mee met deze mooie reis.

Kasteel Hautefort

 

Programma:     
Dinsdag  3-sep Vertrek Nederland en aankomst La Draille
Woensdag 4-sep Le château de Hautefort                                        
Donderdag 5-sep Souillac -Turenne- Collonges la rouge
Vrijdag 6-sep Domme – La Roques Gageac (Petit train & boottocht).
Zaterdag 7-sep Gouffre de padirac
Zondag 8-sep 10.00u kerkdienst in Borrèze
Maandag 9-sep Sarlat-la-Canéda – Jardin du Manoir d’Eyrignac 
Dinsdag 10-sep Terugreis Nederland ( vertrek 5.00u )
 
Busreis La Draille
Busreis LD
Markt Sarlat
Grotten Padirac
 

- U reist per comfortabele touringcar naar de Dordogne, onze toegewijde reisleider staat voor u klaar. Onderweg geniet u van een Franse lunch.

- U verblijft op ons 44 hectare tellende 4 sterren vakantiepark La Draille, met vele faciliteiten, o.a. verwarmd zwembad.

- Onze mooie accommodaties bieden veel comfort. U verblijft privé  in een chalet of mobile home met eigen terras, woonkamer en keuken, slaapkamers en douche en toilet. Mét hotelservice.

- Dagelijks maakt u de mooiste uitstapjes naar bezienswaardigheden in de omgeving ( zie excursie programma)

- s 'Morgens ontbijt u in ons restaurant, een ontbijtbuffet staat voor u klaar met verse broodjes uit onze eigen bakkerij. Daarnaast kunt u elke avond genieten van een verwen diner!

- Onze reisleider, verzorgt naast de excursies ook de ontmoetingen waar samen geloven centraal staat.