Beter Uit Vakantieparken

Beleef een zonnige Mei vakantie op sub-tropisch La Draille!

Op het park
-

In de meivakantie is het gezellig op La Draille, er is recreatiewerk en Nederlandstalige predikant. U kunt in de omgeving de lente kleuren overal in terug zien. Beleef mee hoe de Dordogne tot bloei komt in deze prachtige tijd. Het is goed vertoeven met temperaturen tussen de 20 en de 25 graden. Geniet van de natuur en de rust van deze streek. 

Maar op het park is er natuurlijk ook genoeg te doen. Er is voor de kinderen bijvoorbeeld kinderland, diverse spellen en sportactiviteiten. Ook voor de oudere kinderen worden activiteiten georganiseerd zoals volleybal of voetbal wedstrijden.

U kunt natuurlijk ook heerlijk genieten in ons verwarmde zwembad met aqua glijbaan. De kinderen kunnen hier de hele dag zich vermaken.

Samen zingen bij het kampvuur en de zondagse dienst zorgen voor ontmoeting met elkaar. Dit jaar is het thema Vrij en zullen daar tijdens deze momenten aandacht aan besteden.

Dit jaar is 5 mei een verplichte vrije dag en kunt u extra lang genieten op La Draille.

Voor iedereen is er wat te doen en onze beheerders Alex en Sonja Cuppens staan voor u klaar om er een mooie vakantie van te maken.

 
Zwembad
Volleybal op La Draille