Beter Uit Vakantieparken

4 juli 2020 - Zomervakantie La Draille

Op het park
-

Regio Noord – zaterdag 4 juli 2020 t/m zondag 16 augustus 2020

Regio Zuid – zaterdag 11 juli 2020 t/m zondag 23 augustus 2020

Regio Midden – zaterdag 18 juli 2020 t/m zondag 30 augustus 2020       

Al tientallen jaren komen er vele gezinnen en jongeren naar La Draille. In zomerweken komen er is het gezellig druk op La Draille. Populair bij de kinderen is Kinderland waar BUR de Beer regelmatig langskomt of waar de kinderen in hun pyjama ontbijten. Van vroeg tot laat vermaken de kinderen zich optimaal op het park. De hele dag is er genoeg te doen, veel kinderen vinden weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

De vele jongeren op ons park zorgen voor een gezellige sfeer, het zwembad is populair, maar natuurlijk ook de toernooien, of het nu volleybal, voetbal of waterpolo is, voor iedereen is er wat.

Elke week wordt er op zondag een dienst georganiseerd, en in het hoogseizoen zelf 2. 1 in de kleine kerk van Borreze om 10:00 uur en om 14:00 in de grote abdij van Souillac. Op dinsdag- en donderdagochtenden hebben ouders de kans om elkaar te ontmoeten tijdens de mannen- en vrouwenochtenden, onder leiding van de parkdominee. Ook de sing-in bij het kampvuur wordt graag bezocht door parkgasten.

Komt u ook naar La Draille deze zomer? Alex en Sonja Cuppens verwelkomen u van harte!

Alex en Sonja beheerders
Chillen in the pool
Kerkdienst Souillac