Ze staan op een gezellig ‘eigen’ terrein, onze luxe bungalowtenten. Niet ver van het zwembad en restaurant. Bij de tenten 1 t/m 6 heeft u een eigen parkeerterrein vlakbij uw bungalowtent. Als u aankomt, hoeft u alleen uw koffers uit te pakken, alles wat u nodig heeft in aanwezig. Ons gastechtpaar Rein en Gerrie zullen u bij aankomst van harte verwelkomen met koffie en fris.

Tot ‘s avond laat kunt u op het rustige gedeelte van Vell Emporda buiten genieten op het ruime terras voor uw bungalowtent. Doordat er veel bomen staan, kunt u zowel van de zon, als in de schaduw genieten. Een overzicht van wat u de bungalowtent, vernoemd naar de hoofdstad van Catalonië, u te bieden heeft.

De compleet ingerichte bungalowtenten beschikken over een gescheiden woon- en slaapgedeelte. Het woongedeelte is ingericht met tafel, stoelen en een keukenhoek. Het slaapgedeelte bestaat uit drie compartimenten met echte bedden. Buiten heeft u comfortabel tuinmeubilair. De tenten zijn geplaatst op een vlakke, harde ondergrond.

Gratis familiediner, geldig tot 1 maart!

Boekt u een bungalowtent Barcelona, dan ontvangt u een gratis familiediner voor het hele gezin! Zo kunt u op de dag van aankomst al genieten op het terras van het restaurant, uitkijkend op het royale zwembad.

Foto's

Inventaris

 

KEUKEN

koelkast met vriesvak

broodmandje

broodmes

onderzetters 3x

theezeefje

pannen 6x

kop en schotel 6x

vergiet

opscheplepels 3x

garde

slacouvert

kurkentrekker

blikopener

rasp

kaasschaaf

snijplank

messen 6x

lepels 6x

theelepels 6x

koffiezetapparaat

suikerpot

theeglazen 6x

limonadeglazen 6x

bierglazen 6x

boterhamborden 6x

platte borden 6x

kommen 6x

schaar

flesopener

maatkan

schalen

thermosfles

gasstel

bestekbak

jerrycan

fluitketel

tentkapstok

 

SLAPENkussens 6x

 

SCHOONMAAK

afwasteil

stoffer en blik

afdruiprek

emmer

bezem

kledinghangers 5x

vouwkrat

 

OVERIG

dienblad

asbak

lamp

gasfles

 

Boeken


Even geduld aub...
We verzamelen de beste prijzen!