Beter Uit Vakantieparken

29 augustus 2020 - Verwenweek 2020

Op het park
-

Verwenweek 2020

Verwenweek 2020:   za 29 aug tot za 5 sept 2020

De verwenweek is een week van gezellig samenzijn op Walsdorf, met de mogelijkheid van volledig verzorgde horeca in ons parkrestaurant. Zo bieden we rijke ontbijtbuffetten aan iedere ochtend vanaf 8 uur en hebben we 's avonds heerlijke 2-gangendiners of dinerbuffetten, zoals de BBQ! En natuurlijk is er voldoende gelegenheid voor ontmoeting, zoals tijdens de koffie met appeltaart-ochtend of tijdens een borrel.

NIEUW! Er zullen deze week ook begeleide uitstapjes zijn, begeleid door Leo Vroegindeweij. Het programma is nog in de maak, maar zal onder andere uitstapjes bevatten naar kastelen, steden en dorpen, natuurgebieden en meer in de omgeving van Walsdorf. Zeker de moeite waard!


Hoe werkt het?
Boek een accommodatie of kampeerplaats op park Walsdorf en boek naar wens het horeca-arrangement bij. Het horeca-arrangement omvat een ontbijtbuffet dagelijks vanaf 8u en een dinerbuffet vanaf 18u. Het arrangement van ontbijt en diner kost € 25, per persoon per dag, exclusief de drankjes, en wordt alle dagen aangeboden, behalve de zondag. Komt u de hele week, maak dan gebruik van onze actieprijs van 129 euro per persoon, en u bent verzekerd van een week zorgeloos genieten!

De accommodatieprijzen verschillen per accommodatiesoort en kunt u inzien via de zoek en boek. Voor een verblijf van 7 dagen liggen de prijzen incl schoonmaak en heffingen tussen de 320 en 460 euro voor een mobilhome met eigen sanitair.

En als kers op de taart, willen we iedereen die komt tijdens de verwenweek extra verwennen met een gratis bedlinnenset voor tijdens uw verblijf. Boek dus snel en laat u in de watten leggen!


Interesse?
Neem contact op met beheerders, Jeroen en Anisoara Sturrus, via email (info@campingwalsdorf.com) of telefoon (00352 834464).
Mogen we u in september 2020 ontvangen tijdens de verwenweek?

Ontbijt in het parkrestaurant
Vers gebakken vlees door de beheerder
Entree Walsdorf