Op het park
-

Verwenweek 2020

Verwenweek 2020:   za 29 aug tot za 5 sept 2020

De verwenweek is een week van gezellig samenzijn op Walsdorf, met de mogelijkheid van volledig verzorgde horeca in ons parkrestaurant. Zo bieden we heerlijke ontbijtbuffetten aan iedere ochtend vanaf 8 uur en hebben we 's avonds heerlijke 3-gangendiners of dinerbuffetten, zoals de BBQ! En natuurlijk is er voldoende gelegenheid voor ontmoeting, zoals tijdens de koffie met appeltaart-ochtend of tijdens een borrel. Er zullen deze week geen begeleide uitjes zijn, maar natuurlijk kunt u met elkaar erop uit gaan naar de diverse mooie plaatsen in de omgeving!


Hoe werkt het?
Boek een accommodatie of kampeerplaats op park Walsdorf en boek naar wens het horeca-arrangement bij. Het horeca-arrangement omvat een ontbijtbuffet dagelijks vanaf 8u en een dinerbuffet vanaf 18u. Het arrangement kost € 19,95 per persoon, exclusief de drankjes, en wordt alle dagen aangeboden, behalve de zondag.

Tijdens de verwenweek hebben we speciale actietarieven voor het huren van accommodaties en kampeerplaatsen:

7 nachten in een 2-kamer mobilhome:  €300 euro

7 nachten in een luxe tent:  € 250 euro

7 nachten op een kampeerplaats:  € 100 euro

Alle accommodatietarieven zijn inclusief schoonmaak, heffingen en bedlinnen. Het kampeerplaatstarief is inclusief heffingen, elektra en gebruik sanitair.

En wilt u langer blijven? Natuurlijk is dat mogelijk! Geeft u dit aan bij het boeken.


Interesse?
Neem contact op met beheerders, Jeroen en Anisoara Sturrus, via email (info@campingwalsdorf.com) of telefoon (00352 834464).
Mogen we u in september 2020 ontvangen tijdens de verwenweek?

Ontbijt in het parkrestaurant
Vers gebakken vlees door de beheerder
Entree Walsdorf