Beter Uit Vakantieparken

vrijdag 3 september 2021, 15:00 uur - Verwenweek

Op het park
-

 

UPDATE 10/08/2021:  Door omstandigheden is de verwenweek doorgeschoven naar (september) 2022. We hopen u dan alsnog te mogen verwennen met ontbijtjes, diners en meer!

 

VRIJDAG 3 SEPTEMBER – DONDERDAG 9 SEPTEMBER 2021

De verwenweek is een kleine week van gezellig samenzijn op Walsdorf, met de mogelijkheid van het gebruik van een heerlijk en verzorgd ontbijt- en dinerbuffet in ons parkrestaurant. Ook de komende editie is wederom in samenwerking met de studenten Gastvrijheid van het Hoornbeeck College Rotterdam, net zoals de afgelopen 2 jaar.

 

Hoe werkt het? -  Boek een accommodatie of kampeerplaats op park Walsdorf en boek naar keuze het horeca-arrangement erbij. Het horeca-arrangement omvat een ontbijtbuffet dagelijks vanaf 8u en een dinerbuffet vanaf 18u.

 
 
Verwenweek
 

 

O ja, over corona - Wilt u wel boeken voor de verwenweek, maar maakt u zich nog zorgen over de corona-maatregelen en beperkingen? Geen zorgen, als er tijdens de verwenweek sprake is van code oranje of rood in Luxemburg (negatief reisadvies), dan helpen wij u met kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug! Zie ook onze pagina met garanties.

Verwenweek Walsdorf
 

Mogelijkheden

Tarief   bij 6n.

 

Verblijf in luxe 3-kamer mobilhome

€ 430,-

Incl. eigen sanitair

Verblijf in 2-kamer mobilhome

€ 340,-

Incl. eigen sanitair

Verblijf in luxe lodgetent

€ 250,-

 

Verblijf op een kampeerplaats

€ 120,-

Incl elektra

Alle accommodatietarieven zijn inclusief schoonmaak, heffingen en bedlinnen. Het kampeerplaatstarief is inclusief heffingen, elektra en sanitair.

 

Langer blijven? -  Natuurlijk is dat mogelijk! Geeft u dit aan bij het boeken.

Horeca-arrangement -  Boek nu ook het horeca-arrangement met iedere ochtend ontbijt en iedere avond een 2-gangendiner voor in totaal €19,95 p.p. per dag (niet mogelijk op zondag)