Groepen zijn op ons park van harte welkom. Van alleen accommodaties tot volledig verzorgde arrangementen, inclusief ontbijt en diner. Er zijn vele groepen u voor gegaan.

 
 

Mogelijkheden

Het boeken van een groepsarrangement op vakantiepark Walsdorf is mogelijk buiten de basisschoolvakanties. De minimale groepsgrootte voor een groepsarrangement is 20 personen en het minimale verblijf is 2 nachten. U kunt verblijven in mobilhomes en luxetenten naar eigen keuze (in overleg tijdens het reserveren). De handdoeken- en lakenpakketten zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Voor uw maaltijden is het mogelijk om de restaurantkeuken en eetzaal voor een overeen te komen periode af te huren. Buiten deze uren zal vakantiepark Walsdorf de ruimte gebruiken. Bij deze service kunt u uw boodschappen zelf meenemen en kunt u gebruik maken van een restaurantvriezer en –koeling. De restaurantkeuken en eetzaal zijn inclusief het gebruik van een steamer/oven, horecavaatwasser en frituren. De huur is exclusief het gebruik van de bar, biertaps en bier-/wijnglazen. Op uw verzoek kunnen wij wel de bar voor u openen tegen de geldende barprijzen. Additioneel kunnen wij ook ’s ochtends verse broodjes voor u bakken. Verder is het mogelijk om ons uw horeca-arrangement te laten verzorgen. Hierbij betaalt u een vaste prijs per persoon en hoeft u nergens meer naar om te kijken. Standaard bevat het horeca-arrangement een ontbijt en diner, met beide één drankje. Additioneel is een lunch ook mogelijk en kan de prijs hierop worden aangepast.

Tarieven

Voor de genoemde mogelijkheden hanteren wij de volgende tarieven.

Mogelijkheden

Richtlijn tarieven

Mobilhome Diekirch (max 6p.)

€   65,- euro per nacht, per mh *

Mobilhome Clervaux & Müllerthal (max 4 p.)

€   55,- euro per nacht, per mh *

Luxetenten La Rochette & Beaufort (max 4 p.)

€   55,- euro per nacht, per tent *

Gebruik restaurantkeuken en eetzaal

€ 100,- euro per dag

Horeca-arrangement

€   21,95 euro per dag, per persoon

* Accommodatieprijzen per nacht zijn all-in prijzen, inclusief overheidsheffingen, schoonmaak en handdoeken- en lakenpakketten.

 

U kunt informatie voor uw groep opvragen bij onze beheerder Jeroen Sturrus door het aanvraag formulier in te vullen of te bellen naar: 088 3100580 (optie 2)

 
Ontbijt groep
 
groepen Walsdorf diner
groepen walsdorf
 
Groepen Walsdorf ontbijt