Op het park
-

Hemelvaart 2019

Donderdag 30 mei – zondag 2 juni

 

Verblijf met Hemelvaart op Walsdorf! Kom gezellig kamperen of reserveer een accommodatie voor een paar daagjes. Op donderdagavond 30 mei hopen we samen te komen op half 8 in het kerkje van Fouhren, een dienst geleid door Piet van Midden. Ook op zondag 2 juni zal Piet een dienst leiden om half 11 in Fouhren. U bent uiteraard van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

En vergeet ook niet het hemelse vaartdiner op vrijdag 31 mei in ons parkrestaurant:  in volle vaart serveren wij u een hemelse tomatensoep en kipsaté met salade en friet voor maar € 8.95,- per persoon. Ook is het mogelijk om op zaterdag 1 juni mee te BBQ-en op het terras van het restaurant, voor maar € 11.95,- p.p. krijgt u een rijk buffet; de beheerder bakt het vlees voor u gaar! Reserveer vooraf per email of aan de receptie.

We hebben een speciaal hemelvaartsarrangement samengesteld, zo kunt u extra voordelig een weekendje ertussenuit!

Arrangementsprijzen hemelvaart 2019:

Verblijf in een 3-kamer mobilhome (max. 6p.) 3 nachten   € 200,-
Verblijf in een 2-kamer mobilhome (max. 4p.) 3 nachten   € 150,-
Verblijf in een safaritent (max. 6p.) 3 nachten   € 130,-
Verblijf in een bungalowtent (max. 6p.) 3 nachten   € 110,-
Kampeerplaats 3 nachten   €  80 ,-

 

Wilt u gebruik maken van deze mooie arrangementen, neem dan snel contact op met de beheerder van Walsdorf, Jeroen Sturrus, via info@campingwalsdorf.com. En wilt u langer of korter blijven dan 3 dagen, dan passen wij voor u de prijs hierop aan. Is dat niet voordelig genieten van Luxemburg?

 

Walsdorf

Tandelerbach 9465
Walsdorf Luxemburg
00352 834464

Parkwinkel
Kampvuur Walsdorf
Kinderen op Walsdorf