Op het park
-

Hemelvaart 2021 op Walsdorf

Van harte welkom om het Hemeltvaartsweekend met ons mee te maken op vakantiepark Walsdorf!

Programma - Gedurende het Hemelvaartsweekend staan er verschillende activiteiten op het programma. Op donderdagavond 13 mei hebben we een hemelvaartssamenkomst o.l.v. Piet van Midden, met kinderkampvuur tegelijkertijd. Op vrijdagmiddag is er een vogelhuisjesspeurtocht (zelfstandig met gezin wandelen, instructies bij de receptie) en ‘s avonds zijn alle meeneempizza’s € 8,- euro per stuk!
Voor de zaterdag hebben we de ‘erop uit’-tip:  de grottenroute in de Mullerthal (instructie verkrijgbaar op receptie)! Bij terugkomst op het park hoef je je niet druk te maken over wat te koken; bestel hele kip met friet en saus voor 2p.; meenemen voor € 15,- euro.
Het weekend sluiten we af met een samenkomst op zondagmorgen op het terras, o.l.v. Piet van Midden. Aansluitend is er gezamenlijk koffie drinken op het terras.

Tot in het hemelvaartsweekend op Walsdorf!

O ja, over corona - Wilt u wel boeken voor het hemelvaartsweekend, maar maakt u zich nog zorgen over de corona-maatregelen en beperkingen? Geen zorgen, als er met hemelvaart sprake is van code oranje of rood in Luxemburg, dan helpen wij u met kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug! Zie ook onze pagina met garanties.

 

Samenkomst op terras Walsdorf
Halve Kip van de Grill
Verblijven op Walsdorf Mobilehome Hemelvaart