Beter Uit Vakantieparken

Meivakantie

Op het park
-

Juist in de meivakantie is er veel te beleven op Walsdorf! We hebben een goed gevuld recreatieprogramma met activiteiten voor alle leeftijden.

Voor de allerkleinsten is er een voorleesmoment en komt Bur de Beer langs voor een knuffel. Voor de kinderen van 4 tot en met 10 jaar is er van maandag tot en met donderdag Kinderland en diverse sport en spelactiviteiten, zoals bijvoorbeeld tafeltennis. Ook voor de oudere kinderen worden er leuke spellen georganiseerd en is er uiteraard het tienerhonk, waar ze zich kunnen vermaken met speltafels en meer.

We hebben meditatieve wandelingen op het programma staan en we gaan zingen bij het kampvuur. Op zondag komen we samen in een kerkdienst. Dinsdagmiddag versieren we onze eigen pizza en eten we deze natuurlijk samen op! Op donderdagavond is er de gewilde en fanatieke gespeelde bingo. Misschien ga jij deze editie wel met de hoofdprijs naar huis: een weekendje Walsdorf in september of oktober 2020!

Kortom, een week boordevol activiteiten, waarbij er voor iedereen wat te doen is!

We hopen u in te meivakantie te mogen ontvangen op Vakantiepark Walsdorf! Beheerders Jeroen en Anisoara en het hele Walsdorf-team kijken uit naar uw komst.

Meivakantie op Walsdorf
Zingen om het kampvuur
Cheers op het terras van Walsdorf