Op het park
-

De seniorenweek 2023

De seniorenweek in Luxemburg is een leuke manier om het land Luxemburg verder te ontdekken en met nieuwe mensen kennis te maken. Er is een gevarieerd programma, lopend van zaterdag 17 juni tot maandag 1 juli 2023, gevuld met cultuur, natuur, historie, wandelen en nog veel meer. De excursies, bijbelstudies, samenkomsten en ontmoetingsmomenten zijn onder leiding van Evert van Loenen, die inmiddels al jaren bekend is onder de Beter Uit gasten als voorganger. Geen van de activiteiten is verplicht om bij te wonen en u kunt dus volledig naar eigen interesse aanschuiven waar u maar wilt. Bij de excursies maakt u gebruik van uw eigen vervoer, waarbij de benzinekosten per auto naar verwachting ongeveer € 25,- (250 km) zijn. De verwachte entreekosten voor de uitstapjes zijn bij elkaar ongeveer € 40,- p.p., excl drankjes of lunches.

Verblijf - Tijdens de seniorenweek kunt u verblijven in een accommodatie van vakantiepark Walsdorf, of natuurlijk in uw eigen tent, caravan of camper op het park. Uw accommodaties of staplaats kunt u boeken via vakantiepark Walsdorf:  tel.: 00352 83 44 64,  email: info@campingwalsdorf.com.

Horeca-arrangement -  Ook tijdens de seniorenweek bieden we horeca aan in ons parkrestaurant. Kom bijvoorbeeld genieten van de rijke pasta- of warm/koud buffetten, heerlijke 2-gangen diners of de wekelijkse BBQ op zaterdagavond! Interesse? Neemt u contact op met de receptie om het horeca-arrangement bij te boeken bij uw reservering.

Het programma zal ter zijner tijd op deze pagina geplaatst worden. Dus hou de site in de gaten voor meer informatie!