Op het park
-

Regio Noord – zaterdag 4 juli 2020 t/m zondag 16 augustus 2020

Regio Zuid – zaterdag 11 juli 2020 t/m zondag 23 augustus 2020

Regio Midden – zaterdag 18 juli 2020 t/m zondag 30 augustus 2020           

Al vele gezinnen gingen u voor in een vakantie op Beter Uit Vakantiepark Walsdorf! Ons vakantiepark kenmerkt zich door de vele gezinnen, met kinderen uit alle leeftijden. En uiteraard is ons diverse recreatieprogramma daar volledig op afgestemd. Alle recreatieactiviteiten vinden plaats rond een Bijbels thema. Het thema voor 2020 is ‘Vrij!’

Kinderen van 4 tot en met 10 jaar zijn van maandag tot en met donderdag welkom bij kinderland, om te knutselen en te luisteren naar een verhaal uit de bijbel. En vergeet niet het pyjama-ontbijt op vrijdagochtend, waarin alle kinderen hun mooiste pyjama mogen laten zien! Voor de oudere kinderen zijn er sport- en spelactiviteiten, zoals levend Stratego en tafeltennis. En natuurlijk zijn er ook activiteiten voor de hele familie, zoals de bingo, vossenjacht, volleybal of een kanotocht over de Sauer.

Jaarlijks hebben we rond het begin van augustus zo’n 40 jongeren op ons park. Voor hen hebben we diverse leuke activiteiten, zoals sport- en spelactiviteiten en ontmoetingsmomenten aan de bar of in het tienerhonk. Binnenkort volgt er meer informatie over diverse nieuwe activiteiten in het seizoen 2020!

Wekelijks op zondag organiseren wij Nederlandse kerkdiensten in een kerk in de omgeving. Op woensdag- en zondagavonden hebben we sing-ins en iedere vrijdag in het hoogseizoen organiseren we een weeksluiting. Op dinsdag- en donderdagochtenden hebben ouders de kans om elkaar te ontmoeten tijdens de mannen- en vrouwenochtenden, onder leiding van de parkdominee. Voor de sing-ins en weeksluitingen zijn we altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om mee te spelen. Wellicht iets voor u?

En niet te vergeten onze horeca! Op bijna alle ochtenden kunt u verse broodjes kopen in onze parkwinkel. Ook verkopen we hier tevens Nederlandse producten zoals pindakaas en hagelslag. Toch een beetje van thuis mee op vakantie!

In het restaurant staat er iedere avond iets anders op het menu. Zo hebben we diverse theme-avonden, zoals de pizza-avond, het hamburgerbuffet of een Italiaans buffet. En schuift u gezellig aan bij het familiediner? Iedere woensdag kunt u voor €34,95 met 4 personen genieten van een soep als voorgerecht en een heerlijk hoofdgerecht zoals kipsaté of schnitzel.

En vergeet niet dat uw kinderen vanaf de zomer van 2020 lekker kunnen afkoelen in de eventpool op het park! Een extra reden om dus snel te boeken op Walsdorf!

Zwemmen hoogseizoen
Walsdorf kinderland
Afkoelen op Walsdorf