Nieuw op La Draille!

 

Sportieve, wekelijkse begeleide fiets- en wandelvakanties en gezamenlijke uitstapjes in de omgeving.

In de maand Mei  is de Dordogne op haar mooist. De glooiende heuvels en uitgestrekte weidevelden staan in bloei. Wat is het geweldig om juist dan te fietsen of wandelen, genietend van de vergezichten van de Dordogne streek. Het meest populaire vakantie gebied van Nederlanders. Ons vakantiepark La Draille opent gastvrij haar deuren voor sportievelingen!

De mooie accommodaties zorgen voor een uitstekend verzorgd verblijf. Dat inclusief ontbijt en full diner service. Dat is pas ontspannen, voorafgaand óf na een sportieve ontdekkingstocht.

 

Fiets en wandel reizen met Aldert

Professionele begeleiding.

Aldert Veldman zorgt de gehele maand voor de begeleiding van fiets- en wandeltochten.

(Met eigen fiets). Met aqua fit en zwemmen ons zwembad kunt u de dag goed beginnen na een heerlijk, frans ontbijt.

Aldert is volledig bevoegd sportdocent en triatlon trainer. Al vele malen was hij te gast op La Draille, en kent de omgeving als geen ander. Aldert heeft de mooiste fiets- en wandelroutes ontdekt, zodat u optimaal kunt genieten van een vakantie met inspanning en ontspanning. Zo blijft u fit.

Ook het geestelijk aspect wordt niet vergeten. Zo kunt o.a. de Nederlandstalige, zondagse diensten meemaken. Onze reisleidster Coby Mulder neemt u op dag auto trips mee naar stadjes en kastelen, op dagen dat er geen wandel- of fietstochten zijn. Zo geniet u in goed gezelschap van anderen van uw vakantie met al zomerse temperaturen en maakt u nieuwe vrienden.

Data:

  • Zaterdag 4 mei, (fietsen)
  • Zaterdag 11 mei, (wandelen)
  • Zaterdag 8 mei,(fietsen)
  • Zaterdag 25 mei (wandelen)
  • Zaterdag 31 augustus (fietsen)
  • Zaterdag 7 september (wandelen)

Kosten arrangement p.p. inclusief ontbijtbuffet en full diner, (excl. zondag), de begeleiding van sportieve activiteiten en verblijf in een accommodatie (op basis prijs Dordogne chalet) U kunt ook kiezen voor één van onze andere chalet types.

Aanbieding (tot 1 februari 2019) €249,—, na 1 februari €279,—

Voorwaarden:

  • Eigen fiets meenemen
  • Deelnemen op eigen risico
  • De prijs is per persoon in een Chalet Dordogne, Chalet Borrèze of Chalet La France, ook als ze met meerdere personen in een huisje verblijven. Meerprijs 10€ per persoon als ze een andere accommodatie willen.

Over Aldert

Aldert is 65 jaar en heeft tot zijn pensioen gewerkt bij politie en recherche. Hij heeft een aantal sportopleidingen gevolgd en zegt Aldert: “Ik vindt het fijn om met een groep mensen te werken en sportief bezig te zijn. Wat belangrijk is, is een gezonde geest in een gezond lichaam. Mensen helpen doe ik graag, ook in het kerkenwerk. Ik zie ernaar uit om de sportieve activiteiten te gaan begeleiden op La Draille en alle leeftijdsgroepen zijn welkom!”

Aldert op de fiets
Aldert is erg sportief
Fietsen La Draille