Beter Uit Vakantieparken

Christelijk vakantiepark Walsdorf - Beter Uit Vakantieparken

 
 
logo Walsdorf

Walsdorf, in het hart van de Luxemburgse natuur

Op de zuidelijke grens van de Luxemburgse Ardennen ligt ons unieke vakantiepark Walsdorf. Met haar prachtige ligging in een vallei aan de bosrand, is vakantiepark Walsdorf de plek om lekker tot rust te komen in de natuur. Maak een boswandeling direct vanaf de entree of bezoek het uitkijkpunt van het dorpje Walsdorf, met uitzicht over de hele regio. Een andere aanrader is natuurlijk een bezoek aan historierijke steden als Vianden, Echternach en Luxemburg Stad!

Op het park vindt u een grote keus aan prachtige accommodaties, van een luxe mobilhome tot een compleet ingerichte lodgetent of kies één van onze ruime kampeerplaatsen. Er is voor iedereen een passende accommodatie of plaats op vakantiepark Walsdorf.

 

 
  • Kampeerplaatsen en ruime safaritenten
  • Prachtige mobilhomes
  • Recreatieprogramma voor alle leeftijden
  • Luxe lodgetenten voor 5 personen
  • Gezellige horeca op het park
 
 
 

De plattegrond van het park

Plattegrond van Walsdorf
 

Welkom op Walsdorf!

Bent u nog nooit op Walsdorf geweest? Wellicht helpt deze video u dan verder bij het maken van een goede keuze. In dit filmpje maken we een tour over het park, zodat u een beeld krijgt van hoe het park eruit ziet. Houd de plattegrond bij de hand en ga mee op stap! LET OP: Het zwembad waar over gesproken wordt, heeft alleen in 2019 gestaan en moest hierna door omstandigheden buiten gebruik gesteld worden. Het zwembad is nu vervangen door een opblaasbare waterglijbaan (zie faciliteiten).

 

Verblijven op Walsdorf(8)

Kampeerplaats XL

Ruime plaatsen met een oppervlakte vanaf 120 m2
Meer

Kampeerplaats

Het vakantiepark beschikt over ruime kampeerplaatsen, afgescheiden door lage beukenhagen. De grootte van deze plaatsen varieert van 80 m2 tot 120 m2.
Meer

Glamtent Moezel

Deze compleet ingerichte koepeltent biedt u een geweldige kampeerervaring
Meer

Safaritent La Rochette

De luxe safaritenten La Rochette zijn ingericht voor maximaal zes personen.
Meer

Lodgetent Eifel

Ruime lodgetent met veel comfort en eigen sanitair
Meer

Mobilhome Mullerthal

Gezellige mobilhome met veel ruimte voor de deur
Meer

Lodgetent Beaufort

Kamperen in stijl, oftewel glamping. Dat is kamperen in onze luxe lodgetent Beaufort.
Meer

Mobilhome Mullerthal Deluxe

Extra luxe mobilhome met boxspring!
Meer

Christelijk vakantiepark Walsdorf in Luxemburg

De christelijke Beter Uit vakantieparken bestaan al meer dan 20 jaar. Al duizenden christelijke gezinnen gingen u voor met een boeking op camping en vakantiepark Walsdorf. De christelijke parken van Beter Uit zijn dan ook parken gericht op de familie ervaring.

Op vakantiepark Walsdorf is bijvoorbeeld een aansprekend christelijk recreatieprogramma speciaal voor kinderen in allerlei leeftijdsgroepen. Het programma loopt uiteen van kinderland tot aan boogschieten en een volleybaltoernooi.

Een christelijke vakantie

Samen geloven, samen beleven is de slogan van de Beter Uit vakantieparken. We doen er alles aan om dit ook echt uit te dragen. In Luxemburg heeft u de mogelijkheid verschillende kerken te bezoeken. Daarnaast worden er in het hoogseizoen ook kerkdiensten gehouden op de christelijke camping en vakantiepark Walsdorf. Zo geloven en beleven we samen. Het programma en de voorgangers vindt u hier.

Lees meer over onze christelijk identiteit ›

Naast kerkdiensten zijn er ook sing-ins, bijbelstudies en andere christelijke activiteiten gedurende het hoogseizoen. Hiervan wordt u op de hoogte gehouden tijdens uw verblijf. De eerder genoemde activiteiten dragen bij aan de unieke en ongedwongen sfeer op vakantiepark Walsdorf.

Gasten beoordelen ons met een negen

De veelzijdigheid van het gezellige vakantiepark Walsdorf is een belangrijke factor voor een geslaagde vakantie. Dankzij de ligging in de prachtige natuur, de verscheidenheid in (ruime) kampeerplaatsen en mobilehomes is er voor jong en oud een prachtige vakantie te beleven. Dit is ook terug te zien in de beoordelingen van vakantiepark Walsdorf.

Gasten beoordelen ons met maar liefst een negen. Daarmee is Walsdorf het best beoordeelde christelijke vakantiepark van Luxemburg.

Vakantie vieren op een christelijk vakantiepark? Bekijk onze accommodaties en onze ruime aanbod hier ›