Beter Uit Vakantieparken

Christelijke vakantieparken

Bij Beter Uit vind je christelijke vakantieparken op de mooiste plaatsen van Europa. Naast de uitstekende faciliteiten vind je op onze christelijke vakantieparken en campings een unieke en ongedwongen sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Christelijke vakantieparken zijn perfect voor gezinnen. Zo is er een recreatieteam die verschillende activiteiten organiseert en vinden er Nederlandstalige kerkdiensten plaats. Ook de sing-ins zijn erg in trek bij jongeren.

Beter Uit heeft drie verschillende christelijke vakantieparken door heel Europa. Vell Empordà bevindt zich in het zonovergoten Spanje, in Walsdorf kun je genieten van de Luxemburgse Ardennen. En op vakantiepark La Draille proef je de smaak van Frankrijk in de parchtige Dordogne. 

Christelijk vakantiepark Vell Empordà

Het vakantiepark Vell Empordà bevindt zich aan de Spaanse Costa Brava. Vell Empordà is een Spaanse camping, ideaal gelegen bij een prachtig berggebied en op korte afstand van de zee. Beter Uit heeft op Vell Empordà een eigen terrein met staanplaatsen, bungalows en compleet ingerichte bungalowtenten.

Christelijk vakantiepark Walsdorf

Walsdorf bevindt zich op ruim drie auto-uren afstand vanuit Nederland. In welk jaargetijde je ook komt, de gezellige sfeer voert op Walsdorf altijd de boventoon. Walsdorf heeft mobil homes, luxe lodgetenten, ruime kampeerplaatsen en safaritenten. Daarnaast is er een recreatieprogramma voor alle leeftijden.

Christelijk vakantiepark La Draille

La Draille bevindt zich in De Dordogne, één van de mooiste streken van Frankrijk waar je kunt genieten van een gezinsvakantie met het ultieme vakantiegevoel. De Dordogne kenmerkt zich door eindeloos veel mooie, historische dorpjes met gezellige pleintjes, terrassen en kerken. Subtropisch, dus altijd lekker warm. Wie wil daar niet tot rust komen en in het zonnetje genieten?

Vakantie vieren op een christelijk vakantiepark?

Wil je een vakantie boeken of ben je benieuwd naar onze verschillende christelijke vakantieparken? Neem dan contact met ons op.