Beter Uit Vakantieparken

Camping Vell Emporda

Boeken op Vell Emporda voor 2024!

LET OP: Er is al veel geboekt op Vell Emporda voor 2024! Mochten jullie via de website geen plek vinden in de gewenste periode , dan kunt u eventueel contact opnemen met Vell Emporda, mogelijk hebben zij nog plaats op het niet-Beter Uit gedeelte. Als u aangeeft dat u wel voor de Beter Uit activiteiten komt dan kunt u daaraan wel deelnemen. Let op, meld dit dus bij uw reservering! 

 
Logo Vell Emporda

Welkom op Beter Uit camping en vakantiepark Vell Empordà aan de Costa Brava. Vell Empordà is een Spaanse camping, ideaal gelegen bij een prachtig berggebied en op korte afstand van de zee. Beter Uit heeft op Vell Empordà een eigen terrein met staanplaatsen, bungalows en compleet ingerichte bungalowtenten.

De gasten van Beter Uit kunnen gebruik maken van alle voorzieningen van de camping, zoals de horeca en het zwembad. Daarnaast is het vertrouwde recreatieve programma van Beter Uit ook op Vell Empordà de grote sfeermaker.

 
Ds. Bram Kunz

Samen geloven, samen beleven staat ook op Vell Emporda centraal. Op ieder park, en ook in Spanje, geven verschillende predikanten hier samen met de gasten  invulling aan. We laten graag Ds. Kunz aan het woord over zijn ervaringen op Vell Emporda!

"Vakantie op Vell Emporda … daar horen de zondagse kerkdiensten helemaal bij. Om 9.00 uur voor de vroege vogels, om 11.00 uur voor degenen die het rustiger aan doen. Prachtig om de kerk tweemaal helemaal vol te zien stromen met campinggasten en met Nederlanders die elders verblijven. Samen zingen, samen bidden, samen luisteren naar het Woord van God. Met christenen die in Nederland tot verschillende kerken en groepen behoren. Dat de kerkdiensten samenbindend werken, merk je in de week op de camping. Mensen die even een stoeltje aanschuiven bij je tent met een vraag of soms iets van hun levensverhaal vertellen. Dan denk je: daar doe je het voor. Trouwens: de Sing-inn ’s avonds is ook een belevenis. Dus: kom ook!"

Dr. A.J. (Bram) Kunz, Katwijk

 
 
  • Vlakbij de prachtige kust
  • Beter Uit gastechtpaar in hoogseizoen
  • Complete bungalowtenten
  • Groot zwembad op camping
  • Recreatieprogramma voor alle leeftijden
  • Prachtige, diverse omgeving
 
 
 

Kampeerplaats

kampeerplaatsen in gezellig straatje
Meer

Bungalowtent Barcelona

Deze compleet ingerichte bungalowtenten zijn van alle gemakken voorzien
Meer

Chalet Muntanya

Volledig ingericht typisch Spaans chalet
Meer

Chalet Catalunya

Dit gezellige chalet is van alle gemakken voorzien, met airco!
Meer