Beter Uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Annuleringsverzekering


Als u geboekt heeft bij één van de Beter Uit vakantieparken kunt u een annuleringsverzekering toevoegen aan uw reservering. Dit kan tot 7 dagen na reserveren. Als u al een reservering heeft gemaakt neem dan contact op met het desbetreffende park en ze kunnen dit voor u toevoegen. Als u nog geen boeking heeft gemaakt vindt u dit terug bij het toevoegen van extra’s in het boekingsproces. Daar wordt de verzekering automatische berekend.

De kosten voor een annuleringsverzekering zijn:

  • € 4,24 poliskosten en
  • 6,67% premiekosten (inclusief 21% assurantiebelasting

De verzerkingskaart wordt digitaal verstrekt. Deze kunt u vinden via onderstaande link:

Verzekeringskaart
Algemene Voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

Plezier verzekerd!

Je vakantie is een waardevolle investering waar je onbezorgd van wilt genieten. Daarom is het belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. Beter Uit vakantieparken werkt daarvoor sinds 1 februari 2023 samen met RecreatieVerzekeringen.nl. Als u heeft geboekt voor deze datum heeft u nog een verzekering afgesloten via de Europeesche Verzekeringen. 

Waarom is een annuleringsverzekering belangrijk?

Er kan altijd onverwacht iets gebeuren waardoor je de vakantie moet annuleren of uitstellen. Dat is nooit leuk, maar gelukkig krijg je met een annuleringsverzekering de annuleringskosten vergoed.

  • 100% vergoeding van de annuleringskosten, óók bij een last-minute!
  • Annuleringskosten worden ook vergoed bij overlijden van 3e graad familieleden
  • Vergoeding van ongenoten reisdagen als je eerder naar huis moet of bij ziekenhuisopname
  • 9 van de 10 deelnemers sluit een annuleringsverzekering af!

Afhandeling verzekering

Sinds 1 febrauari 2023 werken wij samen met RecreatieVerzekeringen.nl. Ze zijn specialist in verschillende soorten verzekeringen in de recreatiebranche. Wanneer u een boeking heeft gemaakt voor 1 febrauri 2023 is uw annuleringsverzekering ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen waar we voorheen mee hebben gewerkt. Voor u veranderd er verder niets.

Situatie voor boekingen vanaf 1 februari 2023

Wanneer u bij ons een annuleringsverzekering heeft geboekt geven wij uw gegevens door aan de RecreatieVerzekeringen.nl. Op het moment dat u uw boeking moet annuleren kunt u contact met ons opnemen. Wij annuleringen uw boeking. Daarna kunt u het formulier invullen op https://www.recreatieverzekeringen.nl/schademelding. Zij zullen uw annulering verder afhandelen.

Situatie voor boekingen vóór 1 februari 2023.

Waneer u een verzekering heeft via de Europeesche Verzekeringen zullen wij u het polisblad van de Europeesche toe sturen. Daarmee kunt u contact opnemen met de Europeesche om uw geld terug te krijgen van uw boeking.

Beter Uit vakantieparken is enkel een tussenpersoon voor verzekeringen en niet bevoegd om zelf verzekeringen uit te geven. Daarom moet u deze dit verder zelf afhandelen met de Europeesche. Natuurlijk kunnen wij u hier wel bij helpen als u vragen heeft.