Wat drijft ons als Beter Uit vakantieparken? We willen graag dat kinderen, jongeren en ouderen, senioren en gezinnen de mooiste weken van het jaar beleven op onze parken. 

Vakantie is iets waar je heel lang naar uit kunt kijken en als je dan, zoals veel gezinnen het ervaren, thuis komt op een Beter Uit park, dan ervaar je iets bijzonders, de hartelijke onderlinge band, de bijzondere ontmoetingen. Maar ook de vriendschappen die kinderen en jongeren vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten, sluiten. En die vriendschap blijft niet alleen tijdens de vakantie, maar nog lang daarna. 

Onze parken richten zich op een familiale benadering, dat betekent dat ons recreatiewerk zich inzet om voor iedereen een mooi programma te bieden. Maar ook dat de predikanten en geestelijk verzorgers zorgen voor de identiteit waarvoor we bestaan en staan! 

Onze missie: 

De Beter Uit vakantieparken willen vanuit haar christelijke identiteit een plaats creëren waar ontmoeting, verbinding en samenzijn centraal staan en waar iedereen zichzelf kan zijn. De veilige en open sfeer zorgt voor ontspanning en brengt mensen vanuit alle soorten kerken en gemeenten bij elkaar.

Samen geloven, samen beleven

De christelijke identiteit vinden wij erg belangrijk, daarom besteden we daar veel aandacht aan door middel van zondagse diensten, mannen en vrouwen ochtenden en in het kinder en jeugd werk.

Recreatie jeugd

Er worden vele activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Sport en spel is daar een belangrijk onderdeel in.

Recreatie kids

Dat de kinderen zich vermaakt vinden wij heel belangrijk, daarom besteden we veel aandacht aan onze activiteiten die we organiseren met een enthousiast team dat de hele dag voor ze klaar staat.

Een Beter Uit gast over de vakantieparken