Op het park
-

Herfstvakantie 2021

Aanschouw Walsdorf in de herfst! De pracht en praal van de Luxemburgse natuur is ook in het najaar goed te zien, doordat al relatief vroeg de verkleuring begint! Kom in de herfstvakantie naar Walsdorf met uw eigen kampeermiddel of verblijf in één van onze accommodaties.

Programma -  Het belooft wederom een mooie herfstweek te worden voor het hele gezin. Er is een recreatieprogramma met leuke activiteiten voor jong en oud. Verder kunt u genieten van het samenzijn bij het kampvuur en met de kinderen gaan we natuurlijk lekkere marshmallows roosteren. Maak met een groep vakantiegasten een prachtige wandeling om de mooie herfstkleuren van de Luxemburgse Ardennen te bewonderen of ga mee met één van de mooie excursies. Op zondagmorgen is er een samenkomst onder leiding van Leo Blees. Ook zal er op dinsdagmorgen een korte bijbelstudie zijn. 

Kortom er is voor ieder wat wils! Zien we u ook in de herfstvakantie op Walsdorf? Tot dan!

O ja, over corona - Wilt u wel boeken voor de herfstvakantie, maar maakt u zich nog zorgen over de corona-maatregelen en beperkingen? Geen zorgen, als er tijdens de herfstvakantie sprake is van code oranje of rood in Luxemburg (negatief reisadvies), dan helpen wij u met kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug! Zie ook onze pagina met garanties.