Op het park
-

 

Overnacht tussen de heuvels, aan de rand van het bos onder muzikale begeleiding van een kabbelend beekje; Welkom op Walsdorf!

De JNC -  Ook in 2021 wordt de Wielertour Jean Nelissen Classic weer gereden. Deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 5 juni 2021 en zoals altijd is de startlijn maar 5 kilometer bij ons park vandaan. Al enkele jaren genieten rond de honderd wielrenners van onze accommodaties, faciliteiten en niet te vergeten ons horeca-arrangement. Komt u de tour ook fietsen, of komt u de renners aanmoedigen? Twijfel niet langer en bel snel om een accommodatie of kampeerplaats vast te leggen voor tijdens de JNC 2021!

De organisatie van de tour zelf is in handen van de Driebergse TourClub. Meer informatie over DTC en de Jean Nelissen Classic kunt u vinden op https://www.dtcnet.nl/. Medio december 2020 zal er meer informatie verschijnen op deze website. De voorinschrijving van de tour opent op 1 januari 2021 via de website.

 

Verblijf op Walsdorf

Overnachten tijdens de JNC kan al jaren op vakantiepark Walsdorf, vlakbij de start en finish van de JNC. Voor de editie van 2021 zijn de meeste accommodaties al geboekt; we hebben enkel nog een paar tenten beschikbaar. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verblijf in een 3-kamer mobilhome (tot 6 personen)  (volgeboekt!)

Verblijf in een 2-kamer mobilhome (4-6 personen)  (volgeboekt!)

Verblijf in een lodgetent (tot 6 personen)

Verblijf in een bungalowtent (tot 4 personen)  (volgeboekt!)

 

Ook geinteresseerd in bedlinnen of handdoeken? Boek deze dan bij tegen onderstaande tarieven!

Bedlinnenset 1p. bed 

   € 11,- 

Bedlinnenset 2p. bed     

   € 15,-   

Handdoekenset   

   €  5,- 

 

Voeg optioneel ook het horeca-arrangement (a € 65,- p.p.) toe!

Vrijdag: Buffet met onbeperkte pasta excl. drankjes (18h)

Zaterdag: Sportersontbijt (06h) en onbeperkt BBQ-buffet excl. drankjes (18h)

Zondag: Afscheidsontbijt (08h)

 

Boeken - Boek direct via de zoek-en-boek op de website, waarmee u ook gelijk bedlinnen en het horeca-arrangement kunt meereserveren. Of boek bij de beheerders van park Walsdorf, Jeroen en Anisoara Sturrus, via info@campingwalsdorf.com of bel 00352 834464. Stel hier ook gerust uw vragen over onze actietarieven en services! Tot in juni 2021 op Walsdorf!

O ja, over corona - Wilt u wel boeken voor een overnachting tijdens de JNC, maar maakt u zich nog zorgen over de corona-maatregelen en beperkingen? Geen zorgen, als er tijdens dit weekend sprake is van code oranje of rood in Luxemburg (negatief reisadvies), dan helpen wij u met kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug! Zie ook onze pagina met garanties.

 

Welkom tijdens JNC
 
JNC weekend Walsdorf
JNC weekend Walsdorf tussenstop
Walsdorf JNC Weekend