Op het park
-

 

Kom met Pasen naar Walsdorf! Zo hebben we een speciale viering op Goede Vrijdag, 10 april om 20:00u, doen we op de ochtend van stille zaterdag een stiltewandeling door het bos en komen we op Paaszondag 12 april om 10:30u bijéén om te vieren dat onze Heer is opgestaan! De samenkomsten worden geleid door Ton Verdam en zullen plaatsvinden in het kerkje van Fouhren.

We hebben een speciaal paasarrangement samengesteld, zodat u lekker zorgeloos kunt genieten voor een aangenaam bedrag. Verblijf bijvoorbeeld in één van onze mobilhomes of luxe tenten, of kom kamperen aan ons beekje.

Aanbieding:

Verblijf in een 3-kamer mobilhome (max. 6p.)

3 nachten

  € 180,- *

Verblijf in een 2-kamer mobilhome (max. 4p.)

3 nachten

  € 150,- *

Verblijf in een safaritent of lodgetent (max. 4p.)

3 nachten

  € 130,- *

 * Bedragen gelden enkel bij verblijf van 3 nachten en zijn inclusief schoonmaak, overheidsheffingen en reserveringskosten.

 

En op stille zaterdag, 11 april, bieden we ’s avonds een heerlijk paasdiner aan in ons restaurant. Geniet van 4 gangen voor maar € 13,95. Reserveer aan de receptie, dan houden we een tafeltje voor u gereed.

Heeft u vragen of wilt u boeken voor het actietarief? Neemt u dan contact op met de beheerders van Walsdorf, Jeroen en Anisoara Sturrus, via email (info@campingwalsdorf.com) of telefoon (00352 834464).

Zien we u tijdens het paasweekend?