Beter Uit Vakantieparken

Parkwinkel

Op het park

In de parkwinkel kunt u elke ochtend (behalve op zondag) verse warme broodjes en croissants halen. U hoeft het park niet te verlaten want onze parkwinkel heeft alles wat u nodig heeft, ook Nederlandse producten als hagelslag en vlokken. 

Openingstijden van de parkwinkel:

In het laagseizoen dagelijks van 8:30u tot 11:00u en 16u tot 18u ('s zondags gesloten).

In het hoogseizoen dagelijks van 8:00u tot 11:00u en 16u tot 19u ('s zondag gesloten).

 

Brood – Iedere ochtend bieden we een mooi assortiment verse broodjes, waaronder croissantjes, chocoladebroodjes en ontbijtkoeken. Ook hebben we een uitgebreid assortiment van speciale broden, zoals notenbrood en meergranenbrood  buiten de normale Franse “Pains”en “Baguettes”.

Vers – In onze koeling vindt u dagelijks melkproducten, zoals yoghurt en vla, (karne)melk en room. Ook hebben we diverse vleeswaren, kaas en salades, in handige kleine verpakkingen.

Maaltijden – In onze parkwinkel stelt u uw maaltijden volledig zelf samen. Gebruik bijvoorbeeld een maaltijdmix voor nasi, rijst met saté en kroepoek, een pastasaus met spaghetti of gewoon een paar hamburgers met aardappelschijfjes. Dat scheelt weer een bezoek aan de supermarkt.

Diepvries – Ons diepvries-assortiment is weer mooi uitgebreid; Zo vindt u appeltaart in het assortiment, maar ook groenten en vlees, zoals Cordon bleu, gehakt , hamburgers en kipfilet. Wel zo makkelijk, toch?

Borrel – Neem ook gelijk een 6-pack van Heineken, of een fles heerlijke huiswijn uit de Dordogne en een zakje borrelnootjes om het af te maken.

Hygiëne en huishoudelijk – Toevallig uw shampoo vergeten van thuis? Ook dit hebben we gewoon op voorraad op het park. Net als de huishoudelijke materialen, zoals vuilniszakken, zeep, afwasborstels en knijpers, om de kampeerbeleving helemaal compleet te maken.

Park winkel La Draille
 
Assortiment parkwinkel 1
 
La draille parkwinkel
Park winkel La Draille
 
Assortiment parkwinkel 2
 
La Draille parkwinkel
Park winkel La Draille
 
Parkwinkel met klanten bij de kassa
 
La Draille parkwinkel