Beter Uit Vakantieparken

Beter Uit Groepsreis

Op het park
-
 

De Dordogne: een prachtig gebied in het zuidwesten van Frankrijk, en het is een echte aanrader. Beter Uit reizen nodigt u uit voor een bijzondere reis. Gedurende deze week verblijft u in een comfortabele mobilehome, die van alle gemakken is voorzien, en maakt u boeiende excursies en uitstapjes in de prachtige regio de Dordogne. Juist in het najaar is deze streek op zijn mooist.

Tijdens de verschillende uitstapjes ervaart u het goede leven van het land: in de middeleeuwse dorpen en stadjes, de schitterende kastelen in de Dordogne vallei en de lokale boerenmarkten. De natuur is er prachtig e de rivier de Dordogne loopt dwars door de regio heen. Natuurlijk gaan we dan ook de omgeving een keer vanaf het water ontdekken. Maar het verblijf op La Draille zelf is ook heel prettig. Geen verblijf in een hotel, maar heerlijk uw eigen accommodatie die van alle gemakken is voorzien en waar u heerlijk op uw eigen terras kunt genieten van een vers gezet kopje koffie.

De reis wordt georganiseerd door Beter Uit Reizen en staat onder begeleiding van één van de Beter Uit-reisleiders. Opgeven is nog steeds mogelijk! Ga voor meer informatie of voor reserveren naar de website van Beter Uit, door op onderstaande knop te klikken!

 
Beter Uit reis
Omgeving La Draille Beter Uit reis