Beter Uit Vakantieparken

21 september 2024 - Fitál fietsreis september

Op het park
-

Heerlijk genieten in de prachtige streek tijdens de fietsroute Lot en de Dordogne in Frankrijk. Fietsen in Dordogne is een van de leukste manieren om dit gebied in Frankrijk te ontdekken Een prachtig bosrijk heuvellandschap van kalksteen, waar de rivieren de Lot en de Dordogne zich een weg doorheen hebben gesleten waardoor een landschap van valleien en rivierdalen met steile kliffen is ontstaan. Middeleeuwse stadjes met smalle straatjes, mooie kastelen en heerlijke wijnen. U proeft er letterlijk de geur van de natuur. Onze uitvalsbasis is vakantiepark La Draille bij Souillac, midden in het Franse landschap van bossen vol met walnotenbomen en weiden.

De reis wordt georganiseerd door Fitál fietsvakanties en staat onder begeleiding van één van de fitál reisleiders. Opgeven is nog steeds mogelijk! Ga voor meer informatie of voor reserveren naar de website van Fitál, door op onderstaande knop te klikken.

Bent u deze reisdata niet beschikbaar, maar vindt u het wel leuk om een keer met Fitál naar Frankrijk te komen? Bekijk dan ook de andere Fitál reizen naar de Dordogne, in mei en in juni 2024! Graag tot dan!

 
 
Fietsreis Vitál
Fietsreis Vitál