Beter Uit Vakantieparken

Meivakantie La Draille

Op het park
-

In de meivakantie is er weer veel te beleven op La Draille! We hebben recreatie met activiteiten voor alle leeftijdsgroepen, u kunt in het restaurant terecht om heerlijk te komen eten en je kunt uiteraard weer zwemmen in ons zwemparadijs, kreeften vangen in de beek en erop uit in een schitterende omgeving. Hebben we je al overtuigd?  

Recreatie voor de kinderen - We hebben een mooi gevuld recreatieprogramma met activiteiten voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten is er een voorleesmoment en komt Bur de Beer langs voor een knuffel. Voor de kinderen van 4 tot en met 10 jaar is er van maandag tot en met vrijdag Kinderland, pyjama-ontbijt en diverse sport- en spelactiviteiten. Ook voor de tieners wordt er een kennismaking, een voetbaltoernooi en leuke spellen georganiseerd. Gegarandeerd vrienden maken dus!

Recreatie voor alle leeftijden - We hebben ontmoetingsochtenden op het programma staan en we gaan zingen bij het kampvuur. Op zondag komen we met alle gasten samen in een kerkdienst. En doordeweeks spelen we met het recreatieteam ’s avonds de fanatieke gespeelde bingo. Misschien ga jij deze editie wel met de hoofdprijs naar huis?

Kortom, een week boordevol activiteiten, waarbij er voor iedereen wat te doen is! We zouden het geweldig vinden om je deze week te ontvangen in de Franse Dordogne en heten je van harte welkom.

Bekijk het aanbod hieronder en boek jouw accommodatie naar keuze. Heb je advies nodig? Bel gerust naar onze receptie via +33 565 32 65 01. Tot dan!

 
Zwembad
Volleybal op La Draille