Beter Uit Vakantieparken

Zomervakantie

Op het park
-
 

De zomer op La Draille! - Al vele gezinnen gingen u voor in een vakantie op Beter Uit Vakantiepark La Draille! Bij ons op La Draille vind je in de zomer vele gezinnen, met kinderen uit alle leeftijden. En uiteraard is ons diverse recreatieprogramma daar volledig op afgestemd. Alle kinderlandochtenden en gespreksmomenten vinden plaats rond een Bijbels thema. Zo beleef je op La Draille een vakantie met inhoud, waarin we ‘samen geloven en samen beleven’!

Kinderen - Voor de kinderen van 4 tot en met 10 jaar is er van maandag tot en met donderdag kinderland, waar ze kunnen dansen, zingen, knutselen en kunnen luisteren naar een verhaal uit de bijbel. En vergeet niet het pyjama-ontbijt op vrijdagochtend, waarin alle kinderen hun mooiste pyjama mogen laten zien! Wekelijks hebben we poppenkast of voorlezen voor de jongsten, en voor de oudere kinderen zijn er sport- en spelactiviteiten, zoals levend Stratego en tafeltennis. En natuurlijk zijn er ook activiteiten voor de hele familie, zoals de bingo, vossenjacht, volleybal of een kanotocht over de Dordogne.

Jongeren - Jaarlijks hebben we tegen het midden van de zomer wel enkele honderden jongeren op ons park. Voor hen hebben we diverse leuke activiteiten, zoals sport- en spelactiviteiten en ontmoetingsmomenten aan de bar of bij het zwembad. Binnenkort volgt er meer informatie over diverse nieuwe activiteiten in het seizoen 2024!

Christelijke identiteit - Wekelijks op zondag organiseren wij Nederlandse kerkdiensten in een kerk in de omgeving of op het groenveld in de open lucht. Op woensdag- en zondagavonden hebben we sing-ins en op dinsdag- en donderdagochtenden hebben ouders de kans om elkaar te ontmoeten tijdens de mannen- en vrouwenochtenden, onder leiding van de parkdominee. Voor de sing-ins en kerkdiensten zijn we altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om mee te spelen. Wellicht iets voor u?

Horeca en winkel - Bij een vakantie in Frankrijk hoort natuurlijk ook ontbijten met een warm croissantje in de zon! En voor uw verse brood hoeft u niet van het park af, dit hebben we iedere ochtend beschikbaar in onze parkwinkel op het vakantiepark. Ook verkopen we hier Nederlandse producten, zoals pindakaas, hagelslag en nog veel meer. Toch een beetje van thuis mee op vakantie! In het restaurant hebben we een heerlijk, divers a la carte-menu voor u klaar staan, met diverse bistrogerechten die alle leeftijden en voorkeuren aanspreken. Maar kom je liever een frietje of pizza afhalen, dan kan dat gewoon bij onze Cafetaria. Bon Appetit!

We hopen dat jij je zomervakantie bij ons op La Draille al helemaal ziet zitten en helpen je graag met meer informatie of het maken van een boeking. Kijk voor de actuele beschikbaarheid van kampeerplaatsen en accommodaties het beste in de Zoek & Boek, hier op de website. We zien je deze zomer op La Draille!