Beter Uit Vakantieparken

Zomervakantie

Op het park
-

 

De vakantieperiodes zijn komende zomer als volgt verdeeld over de regio's:

Regio Midden – zaterdag 13 juli t/m zaterdag 24 augustus 2024
Regio Zuid – zaterdag 6 juli t/m zaterdag 17 augustus 2024
Regio Noord – Zaterdag 20 juli t/m zaterdag 31 augustus 2024

De zomer op Walsdorf! -  Al vele gezinnen gingen u voor in een vakantie op Beter Uit Vakantiepark Walsdorf! Ons vakantiepark kenmerkt zich door de vele gezinnen, met kinderen uit alle leeftijden. En uiteraard is ons diverse recreatieprogramma daar volledig op afgestemd. Alle recreatieactiviteiten vinden plaats rond een Bijbels thema.

Kinderen -  Voor de kinderen van 4 tot en met 11 jaar is er van maandag tot en met donderdag kinderland, waar ze kunnen knutselen en kunnen luisteren naar een verhaal uit de bijbel. En vergeet niet het pyjama-ontbijt op vrijdagochtend, waarin alle kinderen hun mooiste pyjama mogen laten zien! Voor de oudere kinderen zijn er sport- en spelactiviteiten, zoals levend Stratego en tafeltennis. En natuurlijk zijn er ook activiteiten voor de hele familie, zoals de bingo, vossenjacht en volleybal.

Jongeren -  Jaarlijks hebben we rond het begin van augustus tegen de 50 jongeren op ons park. Voor hen hebben we diverse leuke activiteiten, zoals sport- en spelactiviteiten en ontmoetingsmomenten aan de bar of in het tienerhonk. Binnenkort volgt er meer informatie over diverse nieuwe activiteiten in het seizoen 2024!

Christelijke identiteit -  Wekelijks op zondag organiseren wij Nederlandse kerkdiensten in een kerk in de omgeving, of in tijden van corona openluchtdiensten op ons sportveld. Op woensdag- en zondagavonden hebben we sing-ins en op dinsdag- en donderdagochtenden hebben ouders de kans om elkaar te ontmoeten tijdens de mannen- en vrouwenochtenden, onder leiding van de parkdominee. Voor de sing-ins en kerkdiensten zijn we altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om mee te spelen. Wellicht iets voor u?

Horeca -  En vergeet niet onze horeca! Op bijna alle ochtenden kunt u verse broodjes kopen in onze parkwinkel. Ook verkopen we hier Nederlandse producten, zoals pindakaas, hagelslag en nog veel meer. Toch een beetje van thuis mee op vakantie!

In het restaurant hebben we een heerlijk, divers a la carte-menu voor u klaar staan, met diverse bistrogerechten die alle leeftijden en voorkeuren aanspreken.

Afkoelen -  En vergeet niet dat uw kinderen in de zomervakantie kunnen afkoelen op ons water luchtkussen (zie foto)!

Allemaal redenen om dus snel te boeken voor uw vakantie op Walsdorf. Tot komende zomer in Luxemburg!

Luchtkussen glijbaan Walsdorf
Walsdorf kinderland
Afkoelen op Walsdorf