Beter Uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Camping Frankrijk Nederlandse animatie

  Nederlands animatieteam
  Zwembad met familieglijbaan
  Kinderland met BUR de Beer
  Recreatie voor jongeren

Houden uw kinderen van spelen, vrienden maken en ontdekken? Onze camping in Frankrijk met Nederlandse animatie is dan helemaal voor hen! Ons animatieteam staat elke dag klaar om de leukste activiteiten te organiseren. Van knutselen tot een spooktocht, er zit voor elk kind wel iets tussen.

'We hebben een geweldige tijd gehad op het vakantiepark. De kinderen hebben genoten van de kinderclub en wij hebben heerlijk een koffie kunnen nemen bij het palviljoen op het nieuwe terras. Bij het restaurant lekker gegeten en het grote zwembad met aquaglijbaan is echt een pluspunt. Wij komen zeker terug!' - Lilian en gezin

La Draille: dé camping in Frankrijk met Nederlandse animatie voor kinderen

Een vakantie in Dordogne, Frankrijk op zich is natuurlijk al heerlijk vertoeven. Wat maakt het nog leuker? De Nederlandse animatie! Het animatieteam van onze camping in Dordogne is Nederlands. Zo kunnen uw kinderen altijd meedoen en verstaan wat de bedoeling is. Leuk toch?

Wat voor activiteiten worden er georganiseerd op deze camping in Frankrijk met Nederlandse animatie?

De activiteiten zijn voornamelijk voor kinderen. Door de dag heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd op onze camping in Frankrijk met Nederlandse animatie. Dus als u een dag(deel) met de kinderen weg bent kunnen zij later op de dag gewoon weer aansluiten!

Voorbeelden van een dag vol activiteiten

Om u een beeld te geven van hoe een dag er op de camping uit kan zien hebben wij hier een voorbeeld rooster voor u.

Tijd Activiteit
10:00 Knutsel uurtje
13:00 Aqua gym
15:00 Tafeltennis toernooi
19:00 Kinderdisco
20:00 Filmavond

 

Dit is echter een voorbeeld, per week en dag wisselen de activiteiten. Zo is geen week hetzelfde op onze camping in Frankrijk met Nederlandse animatie.

 
 
camping dordogne met nederlandse animatie avondprogramma
 
 
camping dordogne met nederlandse animatie omgeving

Wat is er te doen in de omgeving van onze Nederlandse camping in Frankrijk?

Naast de leuke activiteiten die het animatieteam organiseert is het soms ook leuk om met het gezin de omgeving te verkennen. Wist u dat Dordogne heel veel middeleeuwse kastelen heeft? In het e-book van Beter Uit vakantieparken staan de top 10 kastelen in de Dordogne.

De leukste activiteiten in de Dordogne met kinderen

 • Kanoën over de rivier
 • Wandelen of fietsen
 • Paintballen
 • Klimbos
 • Ontdek de grotten van Padirac
 • Leer van de historische steden

Wat lijkt u het leukste om met uw kinderen te doen?

Wat is er te doen bij de Camping in Frankrijk met Nederlandse animatie?

Ons Nederlands animatieteam staat ten alle tijden klaar om alle kinderen op de camping te vermaken. Maar ook in onze omgeving is er meer dan genoeg te beleven!

Voor de echte avonturier is La Draille een werkelijk paradijs. Deze streek van Frankrijk bied talloze opties voor ontdekking, activiteit en sport. Om u even op weg te helpen met uw To-do lijstje hebben wij hier de leukste activiteiten voor u. 

De leukste activiteiten in Dordogne

 • Kanoën
 • Fietsen
 • Bezoek de kastelen van Dordogne
 • Ontdek de grotten van Paridac
 • Leer van een bezoek aan historische steden

Wordt u net zoals wij helemaal enthousiast hiervan? Kom snel bij ons langs voor een heerlijke vakantie!

Identiteit van onze camping in Dordogne met Nederlandse animatie

Zoals u natuurlijk heeft gelezen organiseert de animatie allerlei spellen en toernooien. Maar dat is niet het enige: op zondag organiseren zij namelijk wekelijks diensten die worden gehouden. Samen geloven komt terug in de diensten iedere zondag, op het park en in de kathedrale kerken in de buurt van het vakantiepark. Wekelijkse sing-ins zijn in het hoogseizoen ook een geweldig moment om samen te komen.

Verder worden er mannen- en vrouwenochtenden georganiseerd waarbij aan de hand van het jaarthema verschillende onderwerpen worden behandeld. In de activiteiten voor de kinderen komt het thema ook terug.

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Ziet u uw kinderen al spelen op onze camping in Frankrijk met Nederlandse animatie? Ons animatieteam heeft er in ieder geval heel veel zin in!