Beter Uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Christelijke camping Frankrijk

Wilt u met het hele gezin naar een christelijke camping in Frankrijk om te genieten van een welverdiende vakantie waarbij samen geloven en samen beleven centraal staat? U bent van harte welkom op onze christelijke camping in de Franse Dordogne.

"Toffe christelijke camping met animatie voor kinderen, gelegenheid tot goede gesprekken tijdens de mannen- of vrouwenochtend, toffe sing-in waar je als muzikant of zanger kunt participeren. Goede sfeer. Netjes. Ruime keuze in accommodaties, zwembad met glijbaan etc. Onder leiding van zeer sympathieke beheerders. Veel leuke bezienswaardigheden of activiteiten in de ruime omgeving. Voor ons jaarlijkse vaste prik want het is steeds weer een top-vakantie." - Erwin 

Christelijke camping in Frankrijk voor het hele gezin

Grote gezinnen, kleine gezinnen, families en vriendengroepen... in elk gezelschap geniet u van een geweldige vakantie op onze christelijke camping in Frankrijk. Met tal van leuke faciliteiten voor zowel ontspanning als het praktiseren van ons geloof biedt het een geweldige omgeving om de batterij weer even helemaal op te laden.

De hele dag herinneringen maken

Liever ontspannen bij de tent met een goed boek of de hele dag met de kinderen leuke activiteiten ondernemen? De keuze is aan u! Op onze christelijke camping in Frankrijk is namelijk ontzettend veel te doen.

Zo is er voor de waterliefhebbers een zwembad waar je op een warme dag in de Dordogne lekker kunt afkoelen. Voor de kleine vakantiegangers hebben we een speciaal bad, waar ze verantwoord kunnen genieten van het water.

Daarnaast kunt u voor een potje tafeltennis, badminton of beachvolleybal terecht op een van onze schaduwrijke sportvelden. Dé plek waar jongeren lekker sportief zijn en gezellig samenkomen om nieuwe vakantievrienden maken. 

Ten slotte kunt u op het terras genieten van een lekker hapje of drankje, is er een parkwinkel waar u de nodige boodschappen kunt doen en hebben we een geweldig animatieteam die de kinderen op een speelse manier meeneemt in verschillende Bijbelverhalen.

Overnachten op onze christelijke camping in Frankrijk

Ons christelijk vakantiepark biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden. Of u nu met tent, caravan, vouwwagen naar de Dordogne komt, of liever helemaal zonder kampeerspullen op vakantie gaat. We hebben voor elke vakantieganger een prettige plek om helemaal tot rust te komen.

Gezellig kamperen met het gezin

Kiest u voor ruim of extra ruim? We hebben verschillende kampeerplaatsen met verschillende groottes. Zodat u zelf kunt bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft om tot rust te komen. De reguliere, XL en XXL kampeerplaatsen verschillen in oppervlak, maar liggen elk in een heerlijk grasrijke omgeving, waar voldoende beschutting vindt tussen de hoge bomen van de Dordogne. 

Liever een accommodatie huren

Wanneer u de kampeerspullen liever thuis laat, kunt u kiezen uit een breed aanbod aan prettige accommodaties op onze christelijke camping in Frankrijk. Zo kunt u genieten in een schitterend chalet, comfortabel verblijven bungalowtent of luxe kamperen in een van onze lodgetenten. 

Een christelijke vakantie bij Beter Uit

Wat onze camping in Frankrijk uniek maakt, is onze christelijke identiteit. Wij creëren een sfeer waarin geloof en vakantie op een geweldige manier samenkomen. Onze camping is niet alleen een plek voor ontspanning, maar ook een plek waar u het christelijk geloof kunt praktiseren.

We beginnen de week met een gezamenlijke dienst op zondag, waar u vrijblijvend kunt aansluiten. Daarnaast hebben we in het hoogseizoen elke week een sing-in waarin we in de buitenlucht genieten van lofprijs en aanbiddingsliederen. Ook worden er mannen- en vrouwenochtenden georganiseerd waarbij verschillende Bijbelse thema's worden behandeld. Ten slotte vindt u de christelijke identiteit terug in het recreatiewerk van ons animatieteam.

christelijke camping frankrijk

Christelijke camping Frankrijk: Dordogne

Pittoreske marktjes, imposante kastelen, historische dorpjes en avontuurlijke grotten. De Dordogne is niet voor niets een van de favoriete vakantiebestemmingen in Frankrijk. En onze christelijke camping in Zuid-Frankrijk ligt er midden in! 

Vanaf onze camping vindt u op korte afstand tal van leuke uitstapjes  om te ondernemen. We hebben de leukste activiteiten in de Dordogne alvast voor u op een rijtje gezet:

  • Ontdek de 10 mooiste kastelen in de omgeving
  • Bezoek het typische Franse dorp Souillac
  • Ontdek de grotten van Padirac
  • Aanschouw het bijzondere dorp Rocamadour
  • Maak een kanotocht door de Dordogne

Kortom, de omgeving van onze christelijke camping in Zuid-Frankrijk heeft genoeg te bieden voor vakantiegangers van elke leeftijd. 

Komt u genieten?

Onze christelijke camping in Frankrijk biedt een unieke vakantie-ervaring waarin ontspanning, geloof en respect centraal staat. Of het christelijk geloof u nou met de paplepel is ingegoten, of wanneer u totaal onbekend bent met het christelijk geloof. Elke vakantieliefhebber is welkom om de christelijke identiteit op ons park te ervaren. Komt u genieten?

Veelgestelde vragen

Wat maakt jullie camping in Frankrijk geschikt voor christelijke vakantiegangers?

Onze christelijke camping in de Franse Dordogne is een geweldige plek voor gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning en verbinding. Samen geloven en samen beleven staat centraal op onze christelijke camping in Frankrijk. Van kerkdiensten tot sing-ins in de buitenlucht. We maken het christelijke vakantiegangers mogelijk om ook in de vakantie te werken aan onze band met God. 

Welke christelijke voorzieningen en activiteiten bieden jullie op de camping?

Elke zondag is er een kerkdienst op de camping. Daarnaast organiseren we wekelijkse sing-ins, mannenochtenden en vrouwenochtenden. Ook in de animatie voor kinderen en recreatiewerk voor jongeren komen verschillende christelijke thema's terug.