Beter Uit Vakantieparken

Vakantie met senioren in Frankrijk - Beter Uit Vakantieparken

Vakantie voor senioren

Het voorzeisoen is ideaal geschikt voor senioren om te genieten van de omgeving en de rust op La Draille. In het verwarmde zwembad kunt u heerlijk baantjes trekken en genieten van de zon.

Natuurlijk bent u welkom met de caravan, tent of vouwwagen, maar ook voor de camper hebben wij voldoende plek. We begrijpen dat vakantie een bijzondere betekenis heeft en dat u deze kostbare tijd wilt gebruiken om mooie herinneringen te maken. Op La Draille is dan ook volop gelegenheid om te ontspannen, maar ook om nieuwe avonturen te beleven.

Ouderen op La Draille
Ouderen op La Draille

Op La Draille vindt u faciliteiten en activiteiten speciaal ontworpen om aan de behoeften en wensen van senioren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar rust en stilte of juist actief wilt zijn, bij Camping La Draille vindt u alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie.

Prachtige locatie in Frankrijk

Camping La Draille is gelegen in het betoverende landschap van de Dordogne in Frankrijk. Omgeven door weelderige groene bossen, glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes, biedt onze camping een oase van rust en schoonheid. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van de natuurlijke pracht die Frankrijk te bieden heeft. Of u nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt ontspannen en genieten van het landschap, Camping La Draille is de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie.

>> Bekijk hier onze tips voor de omgeving van La Draille

Vakantie in juni of september?

De maanden juni en september zijn ideale momenten voor een verblijf op La Draille. Het is heerlijk genieten van de rust, maar tegelijk ook nog heel gezellig met andere vakantiegangers. Er heerst een andere sfeer dan in de zomermaanden als er veel gezinnen met kinderen op La Draille te vinden zijn. In de maanden juni en september zijn de temperaturen vaak nog heel aangenaam en kunt u heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving. Vergeet ook zeker niet een mooi chateau te bezoeken die u volop vindt in de omgeving.

Zien we u binnenkort op La Draille?