Beter Uit Vakantieparken

Beter Uit Parken-reis dag

We hopen u zaterdag 14 december te ontmoeten op onze parken/reis informatiedag op ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn.

Het is vooral de gezelligheid, de ontmoeting met de beheerders en met elkaar waar jaarlijks zoveel bezoekers op afkomen. Proef de sfeer van de Franse Dordogne, de Luxemburgse Ardennen en de Spaanse Costa Brava! Met hapjes en drankjes uit de regio's van de parken! 

De Beter Uit parkendag wordt dit jaar georganiseerd samen met de Reisafdeling. Ook dit jaar staat ontmoeting centraal: de beheerders van de parken zijn aanwezig, u kunt verschillende presentaties bezoeken van La Draille, Walsdorf en Vell Emporda, maar ook informatie krijgen over bijvoorbeeld een mooie reis naar Israël. Daarnaast organiseren we dit jaar een concert met samenzang in de Oudshoornse kerk in Alphen aan den Rijn. Kortom een dag die u niet mag missen! Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven want à la Kinderland hebben we een speciale kids corner ingericht en komt BUR de Beer natuurlijk langs.

Parken/Reis informatiedag

Datum: Zaterdag 14 december 2019

Waar: Kalkovenweg 16, Alphen aan den Rijn

Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur

Voor welke presentatie wilt u zich aanmelden?

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk, onderaan deze pagina meer informatie over het concert
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Parkendag 2019
Presentaties
Parkendag kidscorner

 

Concert en samenzang Oudshoornsekerk

Om 12.30 uur is er een orgelconcert in de nabijgelegen historische Oudshoornsekerk. De bekende organist Peter Burger speelt op het beroemde Hessorgel en ons parkenthema: “samen geloven, samen beleven” krijgt inhoud door samen te zingen.

O.l.v. Jan van den Bosch en organist Peter Burger

Tijd: 12:30 uur

Waar: Oudshoornseweg 90, Alphen aan den Rijn

U kunt hierboven aangeven dat u het concert wilt bezoeken. 

 

Oudshoornsekerk

Avifauna

U kunt met uw gezin ook met korting vogelpark Avifauna bezoeken. Zo kan het een gezellig dagje uit voor de familie worden. De kortingsbonnen krijgt u bij uw bezoek aan de parkendag op ons kantoor (Kalkovenweg 16, te Alphen aan den Rijn). 

Toegangsprijs: 3,- per persoon (i.p.v. €15,-)

Parkendag