Beter Uit Vakantieparken

(Stage)vacatures

 Sollicitatieformulier_2023

Kom jij ons team versterken?

Voor onze parken zijn we op zoek naar medewerkers voor het komend seizoen. Heb jij zin om werkervaring op te doen als horecamedewerker, als recreatiemedewerker of om onze gasten te verwelkomen op de receptie? Dan is dit je kans!

Lees enkele reacties van oud medewerkers:

"Ik heb een enorm fijne tijd gehad op La Draille. Ik heb onder andere goede herinneringen aan het maken van nieuwe vrienden waar ik nog steeds mee afspreek, de gezelligheid met het team en alle waardevolle werkervaring die ik in de BonAp, het zwembad en in het recreatieteam heb opgedaan. Hartelijk bedankt!"

en

"Bedankt voor alle goede zorgen, het was echt een feestje om op Walsdorf te mogen werken!"
 
Wil jij ook zo'n toffe ervaring op doen op één van de parken? Wij bieden een vergoeding, warme maaltijden, onderdak, een leerzame ervaring en een onvergetelijke tijd!
 
Onderaan deze pagina vind je het sollicitatieformulier. Voor alle functies geldt dat we van jou verwachten dat je affiniteit met de christelijke levensovertuiging hebt.

Wij zijn op zoek naar: STAGIARS

Wil jij stage lopen in het buitenland? Pak dan deze kans: Vanaf april/mei stagiairs voor in de horeca en receptie op vakantiepark Walsdorf en La Draille. Daarnaast zoeken wij ook allround medewerkers (groenwerk, tenten opzetten, helpen in het restaurant, etc.) voor een langere periode in het voorseizoen. 

 

Daarnaast zijn wij voor de zomerperiode op zoek naar ervaren medewerkers voor de volgende functies: 

Recreatie
Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat ben jij met jouw team in de weer om mensen blij te maken. Of je nu in de ochtend als clown de kinderen ophaalt voor het Kinderfeest of dat je als soldaat verkleed bevelen roept naar de 16+ jongeren tijdens de bootcamp: jij hebt altijd energie en krijgt een kick van het organiseren van sport en spel. Je plant samen met je team de verantwoordelijkheden per activiteit, bereidt deze voor en voert deze uit. Daarbij sta je het éne moment voor een klein groepje kinderen van 4+ een Bijbelverhaal te vertellen en het andere moment spreek je 300 volwassenen toe bij het Beachvolleybal.
Niet geschikt voor mensen met podiumvrees. Ook stageplekken beschikbaar.

Horeca
Je hebt oog voor de gast, kunt goed tegen drukte en hoe meer gasten hoe groter jouw glimlach. De perfecte cappuccino maken is wat jou blij maakt, jij manoeuvreert moeiteloos met een dienblad vol drankjes over het volle terras en kinderen maak je blij met extra spikkels op hun ijsje. Wanneer alle gasten weer weg zijn, drink je met het team nog een drankje waarna je met elkaar alles weer schoonmaakt en opruimt voor de volgende dag. Naast de horeca in het restaurant wordt er een combinatie gemaakt met de bar die ‘s avonds geopend is. Je leert het perfecte biertje tappen, weet precies welke jongeren oud genoeg zijn voor een wijntje en zorgt voor een gezellige sfeer.

Receptie
Je wilt van iedere goede vakantie een supergoede vakantie maken door iedereen zo snel, goed en vriendelijke mogelijk te helpen. Is er ergens een gasfles leeg? Dan stuur jij de klusjesman eropaf. Willen mensen een dagje weg? Dan vertel jij alles over dat ene leuke klimpark in de buurt. En missen mensen hun familie? Dan verkoop jij ze een ansichtkaart met postzegels. Je bent goed in het overzicht behouden, bent in staat met verschillende software te werken en rust niet voordat iedereen met een glimlach de receptie verlaat. Bij aankomst en bij vertrek ben jij het eerste en het laatste Beter Uit gezicht dat de gasten zien.
Engels, Frans of Duits spreken is een pre. Ook stageplekken beschikbaar.

Winkel
Je hebt absoluut geen ochtendhumeur, je kunt werken in de geur van vers gebakken broodjes en ziet het op tijd wanneer een product weer besteld moet worden. Op al onze parken zijn de parkwinkels al vroeg open om vers gebakken broodjes te verkopen. Als de ochtendspits snel en vriendelijk door jou is geholpen is er nog genoeg ander werk aan de … precies ja. Je houdt de winkel netjes en overzichtelijk, vult de schappen aan en geeft bestellingen door aan de beheerder. Let op: je wekker staat vroeg, maar de avonden ben je lekker vrij.

Groenvoorziening
Bij het zien van een grasveld gaan je handen jeuken. En ook je voeten hopelijk, want het gaspedaal op de grasmaaier wordt niet vanzelf ingedrukt. Of je nou bladeren van het veld blaast, hout hakt en zaagt voor het kampvuur of geulen graaft voor het regenwater; jij hebt oog voor detail en draagt bij aan een net, schoon en verzorgd park. Als allerhande klusjesman-/vrouw ben je multifunctioneel en heb je veelzijdige dagen.
Ook stageplekken beschikbaar.

Snackbar / Pizzeria (alleen op La Draille)
Na een zomerse dag waarop iedereen in de rivier de Dordogne heeft gezwommen, heeft niemand zin om te koken. Jij komt aan op je werkplek en ziet dat er 120 pizza’s zijn besteld voor vanavond. Snel, hygiënisch en efficiënt ga je te werk; time je wanneer er welke pizza in en uit de oven moet en zorg je er voor dat alle gasten precies op tijd hun warme pizza bij jou afrekenen en meenemen. Dat is nog niet alles, want samen met het snackbarteam werk je de hele avond alle bestellingen voor de snackbar weg. Of je nu alle bestellingen verwerkt in de kassa, de hele avond staat te frituren of het terras uitloopt en opruimt; er is genoeg te doen.

Zwembad (alleen op La Draille)
Zwembadmeester of -juf in Zuid-Frankrijk, klinkt het niet perfect? In je korte broek en met je zonnebril op zorg jij voor orde en veiligheid. Je let goed op of men geen bommetjes boven op elkaar maakt, de glijbaan wel aanstaat en of er alleen gerookt wordt op de daarvoor bestemde plekken. Daarnaast beman je met je team het zwembadhuisje waar eten, drinken en zwemartikelen zoals opblaasdieren verkocht worden. Ook de verhuur van ligbedden is jouw verantwoordelijkheid. Aan het eind van een zomerse dag waarbij het hele park bij het zwembad ligt, ruim je alles weer op, klap je de parasols in en zet je alles klaar voor de nieuwe dag.

Voor verdere vragen en informatie over een functie of stage op vakantiepark Walsdorf mail naar Jeroen Sturrus via info@campingwalsdorf.com. 

Voor vragen, informatie of solliciteren voor een functie op vakantiepark La Draille mail naar Hariëtte Redert via hariette@burvak.nl. 

 

Klusvakantie op de Beter Uit vakantieparken

Gratis klusvakantie op onze parken

Een gratis vakantie in ruil voor een helpende hand. Beter Uit biedt je de mogelijkheid om je aan te melden voor een gratis klusvakantie.

Hoe werkt het?

Op onze parken kunnen we altijd wel een paar helpende handen gebruiken. Onder andere voor het opzetten van de tenten, het bijwerken van het vele groen op het park en verschillende schoonmaak- en onderhoudsklussen. Heb je zelf een bepaalde specialiteit; we horen het graag.

Wat wij bieden:

  • Gratis verblijf op een vakantiepark

  • gebruik van wifi

  • een fijne klusvakantie met mogelijkheden voor tal van leuke uitstapjes en excursies

Aanmelden

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor La Draille met Hariëtte Redert via hariette@burvak.nl en voor Walsdorf met Jeroen Sturrus via info@campingwalsdorf.com. 

Stage lopen bij Beter Uit

Een overgetelijke ervaring...

Beter Uit biedt stageplaatsen voor studenten van toeristische (of gerelateerde) opleidingen en studenten in de richtingen groen, onderhoud en horeca. Dit kan zowel op het hoofdkantoor van Beter Uit in Alphen aan den Rijn of op één van onze parken in Luxemburg of Frankrijk.


Lijkt het je leuk om bij ons een stage te lopen? Neem dan contact met ons op.

Wij vragen van jou:

  • een zelfstandige werkhouding
  • een dosis motivatie en aanpassingsvermogen
  • affiniteit met de (protestants-)christelijke signatuur van de organisatie

Beter Uit is als leerbedrijf erkend bij het SBB. 

Vragen of solliciteren? Mail voor La Draille naar Hariëtte Redert via hariette@burvak.nl of voor Walsdorf naar info@campingwalsdorf.com.