Beter Uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Tekenwedstrijd

Beter Uit vakantieparken organiseert een tekenwedstrijd waarbij je je leukste vakantiemoment op één van de Beter Uit vakantieparken kunt tekenen. Wellicht vind je het zwembad het leukst, of slapen in een tent, we zijn erg benieuwd wat jij het leukst vindt!
 

Hieronder staan de voorwaarden om mee te doen met de wedstrijd. We kijken uit naar jullie mooiste tekeningen!

 

Deelname
1.    Je kunt deelnemen aan de tekenwedstrijd als je in Nederland woont en jonger bent dan 14 jaar én je ouder of andere wettelijk vertegenwoordiger hiervoor toestemming heeft gegeven. Door mee te doen aan de wedstrijd, geeft de wettelijk vertegenwoordiger aan dat hij/zij instemt  met de actievoorwaarden en ons privacybeleid. 
2.    Familieleden van werknemers kunnen helaas niet meedoen aan deze wedstrijd. 
3.    Deelname aan de tekenwedstrijd is gratis.
4.    Alle informatie over de wedstrijd en hoe je deel kunt nemen, is te vinden op beteruitvakantieparken.nl/tekenwedstrijd
5.    Er wordt slechts één inzending per kind geaccepteerd. Bij meerdere inzendingen wordt slechts één tekening meegenomen in het beoordelingsproces. 
6.    De sluitingsdatum voor deelname is 15-06-2020. Na deze datum worden tekeningen niet meer meegenomen in de beoordeling. 
7.    De wedstrijdregels voor de kinderen en hoe ze kunnen meedoen zijn als volgt: Teken/schilder een tekening van je favoriete vakantie bij Beter Uit vakantiepark: Walsdorf, La Draille of  Vell Emporda. Vraag een volwassen lid van je gezin om een foto of scan van de tekening te maken, deze te mailen aan info@beteruitvakantieparken.nl met als titel: Tekenwedstrijd. In de email graag ook: naam en leeftijd aangeven en een e-mailadres waar we contact op kunnen nemen. 
8.    De wedstrijdregels voor de volwassenen zijn als volgt: Door de tekening/schilderij van uw kind te sturen en deel te nemen aan de wedstrijd, gaat u akkoord met de actievoorwaarden van deze wedstrijd, de algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Prijzen en trekking
9.    Uit de inzendingen worden 3 winnaars gekozen.  De winnaars ontvangen één van de aangegeven prijzen.
10.    De prijs is zoals vermeld en is niet omwisselbaar of inwisselbaar voor geld. De prijs is niet overdraagbaar. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden de knuffel niet kunnen leveren, dan behouden wij het recht voor om de prijs te vervangen door een andere gelijkwaardige prijs. In dat geval wordt er altijd contact opgenomen met de winnaars.  
11.    Winnaars worden gekozen door een door ons aangewezen jury. 
12.    Over de uitslag van de wedstrijd kan niet gecorrespondeerd worden. 
13.    De winnaars worden binnen 28 dagen na de sluitingsdatum per e-mail op de hoogte gebracht. Als een winnaar niet binnen 14 dagen na kennisgeving gecontacteerd kan worden of de prijs niet claimt, behouden wij ons het recht voor om de prijs van de winnaar in te trekken en een andere winnaar te kiezen. 
14.    We zullen de winnaars informeren over de ontvangst van de prijzen.

Privacy
15.    Door deelname geef je Beter Uit toestemming om foto’s / scan’s die gemaild zijn voor de wedstrijd naar eigen inzicht te gebruiken, verveelvoudigen en publiceren voor zowel non-commerciële als commerciële doeleinden. Foto’s kunnen gebruikt worden voor o.a. advertenties, folders en posters, social media, website etc. Hiervoor ontvangt de deelnemer geen vergoeding of restitutie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kan dit enkel voorafgaand aan deelname schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt worden. 
16.    Als uw kind een prijs wint in de wedstrijd, stemt u ermee in dat Beter Uit de tekening/het schilderij van uw kind kan publiceren, samen met de voornaam, leeftijd en de beschrijving van de tekening in traditionele pers, op sociale media en onze website. 
17.    Alle persoonlijke gegevens met betrekking tot de deelnemers worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de GDPR-wetgeving en zullen niet worden bekendgemaakt aan derden zonder voorafgaande toestemming van de deelnemer. Een kopie van ons privacy beleid is te vinden op www.beteruitvakantieparken.nl. mailbestand. Uw gegevens zullen binnen één maand na het einde van de competitie worden vernietigd.

Aansprakelijkheid
18.    Deze actie wordt georganiseerd door Beter Uit vakantieparken. 
19.    Beter Uit vakantieparken is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit deelname aan deze tekenwedstrijd. 
20.    Aan eventuele druk- of tikfouten kunnen geen rechten ontleend worden.