La Draille

Bungalowtent Bergerac

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Frankrijk, Dordogne, Souillac
 

Voorzieningen

 1. Gasfornuis
 2. Grote koelkast
 1. Ingerichte keuken
 2. Slaapcabines: 3
 1. Terrasset
 

Omschrijving

Deze compleet ingerichte bungalowtent is van alle gemakken voorzien

Deze ruime bungalowtent biedt kampeergemak aan grotere gezinnen of gezelschappen en heeft 6 slaapplaatsen. Wanneer u er met 8 personen wilt verblijven kunt u een zelf meegenomen bijzettent naast de accommodatie neerzetten. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden.

De Bergerac beschikt over een gescheiden woon- en slaapgedeelte. In het woongedeelte vind je een tafel met stoelen en een keuken met koelkast met vriesvak en een gasstel.

Het slaapgedeelte bestaat uit drie compartimenten met echte bedden. De tent is geplaatst op een vlakke, harde ondergrond voor nog meer comfort.
Benieuwd naar wat er aanwezig is in deze accommodatie? Klikt u dan op de inventarislijst.

3 recensies


 1. 9,2

  Wij hebben een hele fijne tijd gehad op la draille en hopen zeker nog een keer terug te komen.

  Augustus 2020 - Jantine S.

 2. 9

  Dat er zoveel activiteiten zijn voor alle leeftijden. Onze jongens (16 en 18jaar) hebben het reuze naar hun zin gehad. Meetingpoint was helemaal top! Grote complimenten voor de inzet van de nachtwachten.

  Augustus 2020 - Menne B.

 3. 8,8

  Er worden activiteiten op de camping georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast ook naar buiten de camping waardoor je als nieuwe gast niet alles zelf hoeft uit te zoeken in de omgeving (Kanoën, Mariagrot, middagje naar het meer).

  Juli 2020 - Jeroen H.