Beter Uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Christelijke camping Luxemburg

Op onze christelijke camping in Luxemburg genieten we van rust, natuur en onze gezamenlijke christelijke identiteit. Aan de bosrand in een schitterende vallei ligt onze christelijke familiecamping waar kampeerliefhebbers genieten van een plekje midden in de Limburgse Ardennen.

Bent u op zoek naar een echte gezinscamping? Hier eet u samen een hapje in het restaurant, genieten de kinderen van geweldige animatie, glijdt u samen van de waterglijbaan en maakt u een geweldige tocht langs historische dorpjes in de buurt. Komt u deze fijne plek ontdekken?

Genieten op een christelijke camping in Luxemburg

Op onze christelijke camping in Luxemburg is er plek voor plezier, activiteit, ontspanning en gezelligheid. Natuurlijk is ons geloof hier onlosmakelijk mee verbonden. Elke zondag kunnen onze gasten diensten bijwonen in de kathedrale kerken in de buurt van het vakantiepark. 

Daarnaast vinden we naast alle ontspanning en activiteiten ook rust met elkaar. Zo organiseren we mannen- en vrouwenochtenden waar we verschillende Bijbelse thema's behandelen. Voor onze kleine vakantiegangers organiseren we leuke activiteiten waarin ze samen met ons animatieteam kennismaken met Bijbelse verhalen.

Christelijke camping in Luxemburg: kamperen of huren?

Of u nu met of zonder kampeerspullen naar onze christelijke camping in Luxemburg komt, u viert hier vakantie op uw eigen manier. Ontspannen kamperen op een ruime campingplaats aan de bosrand, luxe kamperen in een glampingtent of met het hele gezin vakantie vieren in een compleet ingerichte mobilhome. Kies voor een vakantie in de Luxemburgse Ardennen die bij u past!

Kamperen in de Luxemburgse Ardennen

Neem plaats op een reguliere of XL kampeerplaats wanneer u met de caravan, camper of tent naar ons christelijke camping in Luxemburg komt. Onze kampeerplaatsen zijn groen, ruim, afgescheiden door beukenhagen en gemiddeld zo'n 100 m2. Elke kampeerplaats is voorzien van elektriciteit en op centrale plaatsen vindt u watertappunten. 

Liever een accommodatie huren

Wanneer u liever zonder kampeerspullen naar ons christelijke vakantiepark in Luxemburg komt, heeft u keuze uit een ruim aanbod aan prettige accommodaties. De accommodaties zijn compleet ingericht, zodat u bij aankomst direct kan genieten van uw vakantie. U kunt kiezen uit:

  • Glamtent
  • Safaritent
  • Lodgetent 
  • Mobilhome
  • Appartement

Bekijk hier het overzicht met accommodaties.

Familiecamping Luxemburg

Op onze christelijke camping is ontzettend veel te doen voor jong en oud. Zo is er een restaurant waar je gezellig een hapje en drankje kunt nuttigen. Bent u een liefhebber van lezen? Kies dan een leuk boek uit in onze bibliotheek. 

Voor de sportievelingen hebben we verschillende sportveldjes, zoals een beachvolleybalveld en voetbalveld. Daarnaast is het ook mogelijk om een lekkere rustige wandeling te maken op het stiltepad op ons park.

Echt avonturiers kunnen een stevige wandeling of uitdagende mountainbiketocht maken in de omliggende bossen. 

Veelzijdige omgeving

Op slechts 5 minuten van ons pas vindt u de imposante Oranjeburght in het gezellige Vianden. Verken het prachtige grotmeer van Boven Sûre of ga met het hele gezin kanoën op de schilderachtige rivier de Oer. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de historische hoofdstad Luxemburg. 

Ontdek daarnaast de schoonheid van het Müllerthal, oftewel het "Klein Zwitserland van het Noorden", en beleef een onvergetelijk avontuur in de adembenemende natuur. 

Komt u genieten op onze christelijke camping in Luxemburg?

Of u nu gelovig bent of niet, u bent in elk geval op onze gastvrije gezinscamping in de Luxemburgse Ardennen. Boek een campingplaats of accommodatie die bij u past en geniet van een onvergetelijk verblijf in de natuur.

christelijke camping luxemburg