Beter Uit Vakantieparken

Walsdorf het Park

Walsdorf, de mooiste camping in de Luxemburgse Ardennen

Dichtbij Vianden, midden in de Luxemburgse Ardennen, ligt het kleinschalige Beter Uit Vakantiepark Walsdorf. Een park dat alles heeft om tot rust te komen. Waar je kinderen eindeloos kunnen spelen in het bruisende beekje dat dwars door het park loopt. Alles valt er van je af.

Wat maakt Walsdorf zo gezellig?

Door de kleinschaligheid van de camping liggen voorzieningen dicht bij elkaar: Receptie, horeca, terras, winkel, sanitairgebouw en recreatieve activiteiten, zoals Kinderland. Het grote horecaterras is het ontmoetingspunt van het vakantiepark.

Op het park zelf vindt u diverse faciliteiten, zoals een gezellig restaurant en onze parkwinkel met Nederlandse producten. Voor kinderen, jongeren en gezinnen staat een enthousiast recreatieteam klaar. Walsdorf biedt bijna 150 verblijfsmogelijkheden, van luxe mobilhomes tot glam-en lodgetenten en schitterende kampeer- en camperplaatsen.

Het park ligt op slechts 300 km van Utrecht en is daarmee ideaal voor een weekendje weg met de feestdagen of een buitenlandse zomervakantie zonder ver reizen. U bent vanaf midden Nederland namelijk al binnen 4 uur op ons park!

En daarbij biedt Luxemburg zoveel meer dan een snelweg richting het zuiden; Ontdek bijvoorbeeld de Mullerthal ('Klein Zwitserland') met haar ongerepte natuur, of leer de pracht en glorie van het kasteel van Vianden kennen, waar zelfs de Nederlandse koninklijke familie nog haar roots heeft.

Video van gasten op ons park

Beter Uit vakantiepark Walsdorf vanuit de lucht

Posted by Facebook 4 oktober 2019
Het park Walsdorf samen verjaardag vieren
Het park Walsdorf
Het park Walsdorf
Het park Walsdorf

BeterUit_plattegrond19_Walsdorf_NL_720a3fb3-2f00-4a9c-8ecb-e34d299e07f1.pdf