Beter Uit Vakantieparken

9 juni 2023 - Jean Nelissen Classic 2023

Op het park
-

Overnacht tussen de heuvels, aan de rand van het bos onder muzikale begeleiding van een kabbelend beekje; Welkom op Walsdorf!

De JNC -  Ook in 2023 wordt de Wielertour Jean Nelissen Classic weer gereden. Deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 10 juni 2021 en zoals altijd is de startlijn maar 5 kilometer bij ons park vandaan. Al enkele jaren genieten rond de honderd wielrenners van onze accommodaties, faciliteiten en niet te vergeten ons horeca-arrangement. Komt u de tour ook fietsen, of komt u de renners aanmoedigen? Twijfel niet langer en bel snel om een accommodatie of kampeerplaats vast te leggen voor tijdens de JNC 2023!

De organisatie van de tour zelf is in handen van de Driebergse TourClub. Meer informatie over DTC en de Jean Nelissen Classic kunt u vinden op https://www.dtcnet.nl/. Medio december 2022 zal er meer informatie verschijnen op deze website. De voorinschrijving van de tour opent op 1 januari 2023 via de website.

 

Verblijf op Walsdorf

Overnachten tijdens de JNC kan al jaren op vakantiepark Walsdorf, vlakbij de start en finish van de JNC. Voor de editie van 2023 zijn er weer een hoop reserveringen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Boeken - Neem voor meer informatie contact opmet de beheerders van park Walsdorf, Jeroen en Anisoara Sturrus, via info@campingwalsdorf.com of bel 00352 834464. Stel hier ook gerust uw vragen over onze actietarieven en services! Tot in juni 2021 op Walsdorf

 

Welkom tijdens JNC
 
JNC weekend Walsdorf
JNC weekend Walsdorf tussenstop
Walsdorf JNC Weekend