Beter Uit Vakantieparken

29 mei 2024 - Jean Nelissen Classic 2024

Op het park
-

Overnacht tussen de heuvels, aan de rand van het bos onder muzikale begeleiding van een kabbelend beekje; Welkom op Walsdorf!

De JNC -  Ook in 2024 wordt de Wielertour Jean Nelissen Classic weer gereden. Deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni 2024 en zoals altijd is de startlijn maar 5 kilometer bij ons park vandaan. Al enkele jaren genieten rond de honderd wielrenners van onze accommodaties, faciliteiten en niet te vergeten ons horeca-arrangement. Komt u de tour ook fietsen, of komt u de renners aanmoedigen? Twijfel niet langer en bel snel om een accommodatie of kampeerplaats vast te leggen voor tijdens de JNC 2024!

De organisatie van de tour zelf is in handen van de Driebergse TourClub. Meer informatie over DTC en de Jean Nelissen Classic kunt u vinden op https://jeannelissenclassic.nl/. Medio december 2023 zal er meer informatie verschijnen op deze website. De voorinschrijving van de tour opent op 1 januari 2024 via de website.

Verblijf op Walsdorf

Overnachten tijdens de JNC kan al jaren op vakantiepark Walsdorf, vlakbij de start en finish van de JNC. Voor de editie van 2024 zijn er weer een hoop reserveringen. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Horeca arrangement

Tijdens uw overnachting is het mogelijk om gebruik t e maken van het horeca arrangement. Dit bestaat uit een pastabuffet op vrijdagavond, een sportersontbijt op zaterdagmorgen vroeg (6u), een bbq-buffet op zaterdagavond en een afscheidsontbijt op zondagmorgen (diners excl. drankjes). Voor slechts € 80,00 euro p.p. neem je deel aan het arrangement en hoef je nergens meer naar om te kijken!

 

Boeken - Neem voor meer informatie contact opmet de beheerders van park Walsdorf, Jeroen en Anisoara Sturrus, via info@campingwalsdorf.com of bel 00352 834464. Stel hier ook gerust uw vragen over onze tarieven en services! 

 

Welkom tijdens JNC
 
JNC weekend Walsdorf
JNC weekend Walsdorf tussenstop
Walsdorf JNC Weekend