Beter Uit Vakantieparken

27 april 2024 - Meivakantie Walsdorf

Op het park
-

Meivakantie 2024

Juist ook in de meivakantie is er weer veel te beleven op Walsdorf! 

Voor de kinderen - We hebben een goed gevuld recreatieprogramma met activiteiten voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten is er een voorleesmoment en komt Bur de Beer langs voor een knuffel. Voor de kinderen van 4 tot en met 10 jaar is er van maandag tot en met vrijdag Kinderland, pyjama-ontbijt en diverse sport- en spelactiviteiten. Ook voor de jonge tieners wordt er kennismaking, een voetbaltoernooi en leuke spellen georganiseerd. En is er uiteraard het tienerhonk, waar ze zich kunnen vermaken met speltafels en meer.

Voor alle leeftijden - We hebben meditatieve wandelingen op het programma staan en we gaan zingen bij het kampvuur. Op zondag komen we samen in een kerkdienst. Dinsdagmiddag versieren we onze eigen pizza en eten we deze natuurlijk samen op! Op donderdagavond is er de gewilde en fanatieke gespeelde bingo. Misschien ga jij deze editie wel met de hoofdprijs naar huis?

Kortom, een week boordevol activiteiten, waarbij er voor iedereen wat te doen is! We hopen u in te meivakantie te mogen ontvangen op Vakantiepark Walsdorf!

De beheerders op Walsdorf, Jeroen en Anisoara, en het hele Walsdorf-team kijken uit naar uw komst. Tot dan!

 

Meivakantie Walsdorf
Meivakantie Walsdorf identiteit
Meivakantie op Walsdorf