Beter Uit Vakantieparken

15 juni 2024 - Ontmoetingsweken Walsdorf

Op het park
-

Ontmoetingsweken 2024

De ontmoetingsweken in Luxemburg zijn een leuke manier om het land Luxemburg verder te ontdekken en met nieuwe mensen kennis te maken. Er is een gevarieerd programma, lopend van zaterdag 15 juni tot zaterdag 6 juli 2024, gevuld met cultuur, natuur, historie, wandelen en nog veel meer. De excursies, bijbelstudies, samenkomsten en ontmoetingsmomenten zijn onder leiding van Evert van Loenen, die inmiddels al jaren bekend is onder de Beter Uit gasten als voorganger. Geen van de activiteiten is verplicht om bij te wonen en u kunt dus volledig naar eigen interesse aanschuiven waar u maar wilt.Het programma zal ter zijner tijd via de receptie en via de app beschikbaar zijn.

Bij de excursies maakt u gebruik van uw eigen vervoer. De entreekosten voor de uitstapjes worden dagelijks onderling verrekend.

Verblijf - Tijdens de ontmoetingsweken kunt u verblijven in een accommodatie van vakantiepark Walsdorf, of natuurlijk in uw eigen tent, caravan of camper op het park. Uw accommodaties of kampeerplaats kunt u boeken via vakantiepark Walsdorf: tel.: 00352 83 44 64,  email: info@campingwalsdorf.com.