Op het park
-

Pasen op Walsdorf

Kom met Pasen de rust en natuur op zoeken op Walsdorf! en komen we op Paaszondag 4 april om 10:30u bijéén om te vieren dat onze Heer is opgestaan! De samenkomst is op het park en wordt geleid door:  <nog te publiceren>.

We hebben een speciaal paasarrangement samengesteld, zodat u lekker zorgeloos kunt genieten voor een aangenaam bedrag. Verblijf bijvoorbeeld in één van onze mobilhomes of luxe tenten, of kom kamperen aan ons beekje.

Aanbieding

Verblijf in een 3-kamer mobilhome (max. 6p.)

3 nachten

  € 210,- *

Verblijf in een 2-kamer mobilhome (max. 4p.)

3 nachten

  € 180,- *

Verblijf in een safaritent of lodgetent (max. 4p.)

3 nachten

  € 150,- *

 * Bedragen gelden enkel bij verblijf van 3 nachten en zijn inclusief schoonmaak, overheidsheffingen en reserveringskosten.

 

Horeca - En op stille zaterdag, 3 april, bieden we ’s avonds een heerlijk 3-gangen paasdiner aan in ons restaurant. Geniet van een soepje, hoofdgerecht en dessert voor maar € 18,- per persoon. Reserveer aan de receptie, dan houden we een tafeltje voor u gereed.

Heeft u vragen of wilt u boeken voor het actietarief? Neemt u dan contact op met de beheerders van Walsdorf, Jeroen en Anisoara Sturrus, via email (info@campingwalsdorf.com) of telefoon (00352 834464).

Zien we u tijdens het paasweekend? Graag tot dan!

O ja, over corona - Wilt u wel boeken voor het paasweekend, maar maakt u zich nog zorgen over de corona-maatregelen en beperkingen? Geen zorgen, als er met het paasweekend sprake is van code oranje of rood in Luxemburg, dan helpen wij u met kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug! Zie ook onze pagina met garanties.