Op het park
-

Pinksteren 2021

Ook komend seizoen kijken we weer uit naar een gezellig pinksterweekend op Walsdorf. Bent u er (weer) bij komend voorjaar?

Programma - We trappen het weekend op vrijdagavond af met een pizza-actie: alle pizza's voor 8 euro! Op zaterdag kunt u er lekker op uit in de prachtige omgeving van het park; wandel door de Luxemburgse bossen of bezoek één van de kastelen of musea! 's Avonds is er een kinderkampvuur op het terras van het restaurant. Zondagochtend hebben we een samenkomst onder leiding van Rein Westerduin, met aansluitend koffie drinken op het terras.

Zie onder deze pagina de mogelijkheden om een paar daagjes eruit te gaan met pinksteren. Zien we u dit voorjaar? Graag tot dan!

 

O ja, over corona - Wilt u wel boeken voor het pinksterweekend, maar maakt u zich nog zorgen over de corona-maatregelen en beperkingen? Geen zorgen, als er met het pinksterweekend sprake is van code oranje of rood in Luxemburg, dan helpen wij u met kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug! Zie ook onze pagina met garanties.

 

Samenkomst op terras Walsdorf
Kinderland
Park Walsdorf