Beter Uit Vakantieparken

Pinksteren

Op het park
-

Het pinksterweekend is ieder jaar weer een heerlijk lang weekend, met alle gelegenheid om er lekker op uit te gaan met vrienden of familie. En waar kan dat beter dan bij ons op Vakantiepark La Draille?

We hebben diverse accommodaties in het aanbod, met en zonder sanitair, voor 4 of voor 6 personen. Denk bijvoorbeeld aan onze luxe driekamer mobilhomes Toulouse, met vaatwasser in de keuken en een eigen terras voor de deur! Of de lodgetenten Brive, waarin je helemaal het glamping-gevoel ervaart in een luxe lodgetent met houten wanden en steigerhouten meubilair.

En naast dat we uitstekende accommodaties hebben, beschikken we ook over diverse faciliteiten. Zo hebben we een zwemparadijs met waterglijbaan, hebben we diverse diner-opties zoals het afhalen van pizza, friet en snacks, en kun je dagelijks je verse brood afhalen bij ons in de parkwinkel. Je hoeft dus niet eens van de camping af dit weekend!

Klik op het aanbod hieronder en reserveer voor het pinksterweekend op Vakantiepark La Draille. Ons team hoopt je dan te ontmoeten, graag tot dan!