Beter Uit Vakantieparken
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?
Waar gaat jullie vakantie naartoe?

Samen geloven, samen beleven!

Wat drijft ons als Beter Uit vakantieparken? We willen graag dat kinderen, jongeren en ouderen, senioren en gezinnen de mooiste weken van het jaar beleven op onze parken. 

Vakantie is iets waar je heel lang naar uit kunt kijken en als je dan, zoals veel gezinnen het ervaren, thuiskomt op een Beter Uit park, dan ervaar je iets bijzonders. De hartelijke onderlinge band, de bijzondere ontmoetingen, maar ook de vriendschappen die kinderen en jongeren vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten, sluiten. En die vriendschap blijft niet alleen tijdens de vakantie, maar nog lang daarna. 

Onze parken richten zich op een familiale benadering. Dat betekent dat ons recreatiewerk zich inzet om voor iedereen een mooi programma te bieden. Maar ook dat de predikanten en geestelijk verzorgers waken en zorgdragen over de identiteit waarvoor we bestaan en staan! 

Onze missie: 

De Beter Uit vakantieparken willen vanuit hun christelijke identiteit een plaats creëren waar ontmoeting, verbinding en samenzijn centraal staan en waar iedereen zichzelf kan zijn. De veilige en open sfeer zorgt voor ontspanning en brengt mensen vanuit alle soorten kerken en gemeenten bij elkaar. Dat is samen geloven, samen beleven!

Aankomen op de vakantieparken voelt als thuiskomen, komen jullie ook?

Ontdek alles over de verschillende Beter Uit vakantieparken

Jullie vakantie op één van de parken begint hier!