Beter Uit Vakantieparken

Bungalowtent Barcelona

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Spanje, Girona, Garriguella
 

Voorzieningen

 1. 1-persoonsbed: 3
 2. 2-persoonsbed: 1
 3. Koelkast met apart vriesvak
 4. Onderschuifbed: 1
 1. Koffiezetapparaat
 2. Gasfornuis
 3. Ruime keukenkastjes
 4. Ingerichte keuken
 1. Ruime woonkamer en keuken
 2. Slaapcabines: 3
 3. Terrasset
 4. Volledig ingericht
 

Omschrijving

Deze compleet ingerichte bungalowtenten zijn van alle gemakken voorzien

Ze staan op een gezellig ‘eigen’ terrein, onze luxe bungalowtenten. Niet ver van het zwembad en restaurant. Bij de tenten 1 t/m 6 heeft u een eigen parkeerterrein vlakbij uw bungalowtent. Als u aankomt, hoeft u alleen uw koffers uit te pakken, alles wat u nodig heeft is aanwezig. Ons gastechtpaar Rein en Gerrie zullen u bij aankomst van harte verwelkomen met koffie en fris.

Tot ‘s avonds laat kunt u op het rustige gedeelte van Vell Emporda buiten genieten op het ruime terras voor uw bungalowtent. Doordat er veel bomen staan, kunt u zowel van de zon, als in de schaduw genieten. Een overzicht van wat u de bungalowtent, vernoemd naar de hoofdstad van Catalonië, u te bieden heeft.

De compleet ingerichte bungalowtenten beschikken over een gescheiden woon- en slaapgedeelte. Het woongedeelte is ingericht met tafel, stoelen en een keukenhoek. Het slaapgedeelte bestaat uit drie compartimenten met echte bedden. Buiten heeft u comfortabel tuinmeubilair. De tenten zijn geplaatst op een vlakke, harde ondergrond.