In de omgeving

Kanoën op de Sure

De zon schijnt, alle doorkijkjes in de omgeving zijn al bewonderd en u zoekt avontuur: dan is het tijd voor een kantocht over de Sure! 

Stap op in Dillingen voor een 11 kilometer lange tocht door prachtige vaarwateren. In uw 3-persoons kano temt u de Luxemburgse wateren, maar gelukkig bent u niet alleen; de kinderen, de hond en de buren zijn ook mee. Als jullie niet gestopt waren voor een picknick aan de waterkant zouden jullie al na 3 uur vaartijd de eindbestemming in Echternach bereikt hebben. Maar het weer is heerlijk, dus waarom zou je haasten?

Na de kano te hebben aangelegd lopen jullie naar het busstation om met een openbare bus terug te rijden naar jullie auto in Dillingen.  En daarna lekker rustig bijkomen met een drankje en uit eten in het parkrestaurant van Walsdorf.

 

Het recreatieteam op Walsdorf organiseert wekelijks op vrijdag een dagje kanoën. Vertrek is gezamenlijk om 10u met de auto vanaf het park en omstreeks 11u met de kano vanaf het startpunt. U bent dan rond 4 uur 's middags weer terug op het park. De kosten zijn 15 euro per persoon.

 

kanoën op Walsdorf
kanoën op Walsdorf
kanoën op Walsdorf
kanoën op Walsdorf
kanoën op Walsdorf

Meer Walsdorf en Dagje uit