Beter Uit Vakantieparken

Kanoën

In de omgeving: 281km

Kanoën op de Sure

De zon schijnt, alle doorkijkjes in de omgeving zijn al bewonderd en u bent op zoek naar avontuur: dan is het tijd voor een kanotocht over de Sure! 

Stap op in Dillingen voor een 11 kilometer lange tocht door prachtige vaarwateren. In uw 3-persoons kano temt u de Luxemburgse wateren, maar gelukkig bent u niet alleen. De kinderen, de hond en de buren gaan ook mee. Als jullie niet gestopt waren voor een picknick langs het water zouden jullie al na 3 uur vaartijd de eindbestemming in Echternach bereikt hebben. Maar het weer is heerlijk, dus waarom zou je je haasten?

Na de kano te hebben aangelegd lopen jullie naar het busstation om met een openbare bus terug te gaan naar jullie auto in Dillingen. En daarna lekker rustig bijkomen met een drankje en uit eten in het parkrestaurant van Walsdorf.

Het recreatieteam op Walsdorf organiseert wekelijks op vrijdag een dagje kanoën. Vertrek is gezamenlijk om 10u met de auto vanaf het park en omstreeks 11u met de kano vanaf het startpunt. U bent dan rond 4 uur 's middags weer terug op het park. De kosten zijn 15 euro per persoon.

Kanoën Walsdorf
 
kanoën op Walsdorf
 
kanoën op Walsdorf
kanoën op Walsdorf
kanoën op Walsdorf