Beter Uit Vakantieparken

Jongerenrecreatie

Op het park

Jongerenrecreatie

Een vakantie in de zomer op Walsdorf is leuk voor jong en oud! Maar wat nu als je niet jong bent en niet oud, maar ergens tussenin? Juist voor jou hebben we jongerenrecreatie!

Om er gelijk lekker in te komen organiseren we op zaterdagavond een jongeren-BBQ bij de kampvuurplaats. Je leert meteen de recreatiemedewerkers kennen en ziet welke leeftijdsgenoten er nog meer op Walsdorf vakantie vieren.

Doordeweeks kan je je aansluiten bij de verschillende sporttoernooien, zoals voetbal en volleybal. Daarna snel douchen en wat eten want nog diezelfde avond doe je mee aan het bosspel.

Jongerenruimte Walsdorf

Maar ook jij hebt geen zin om constant bezig te zijn toch, het is ten slotte vakantie! Daarom kom je 's middags even chillen in de jongerenruimte in het hoofdgebouw. Tafelvoetbal, poolen, darten of gewoon even niks, het maakt niet uit want je vakantievrienden daar doen hetzelfde. Nog even en dan gaan jullie met zijn allen naar de bar van het restaurant om de dag af te sluiten met een drankje rond het kampvuur. Waren alle dagen maar zoals deze!

Aantallen jongeren

Op Walsdorf hebben we op het hoogtepunt van de zomer (begin augustus) zo'n 60 jongeren van 12 - 20 jaar op het park. Eerder en later in het zomerseizoen zijn het er ongeveer 30. De recreatieplanning verschilt per week. Mis je iets of wil je zelf iets organiseren? Schiet dan één van onze recreatiemedewerkers aan!

 
  • Sport en spel
  • Jongerenruimte
 
  • Gegarandeerd nieuwe vakantievrienden
 
Tafelvoetbal voor jongeren Walsdorf
 
Activiteiten voor jongeren Walsdorf
 
Voetbal Walsdorf
Jongerenruimte Walsdorf
 
Boogschieten Walsdorf
 
Volleybal Walsdorf
Jongeren ruimte Walsdorf dartborden
 
Volleybal Walsdorf
 
Jongeren Walsdorf