Op het park

Jongerenrecreatie

Een vakantie in de zomer op Walsdorf is leuk voor jong en oud; Maar wat nu als je niet jong bent en niet oud, maar er tussen in? Juist, voor jou hebben we jongerenrecreatie!

Om er gelijk lekker in te komen organiseren we op zaterdagavond een jongeren-BBQ voor jou bij de kampvuurplaats. Je leert meteen de recreatiemedewerkers kennen en ziet welke leeftijdsgenoten er nog meer vakantie vieren op Walsdorf.

Doordeweeks sluit je aan bij de verschillende sporttoernooien, zoals voetbal en volleybal. Daarna snel douchen en wat eten want nog die avond doe jij mee aan het bosspel.

Maar ook jij hebt geen zin om constant bezig te zijn toch, het is ten slotte wel vakantie! Daarom kom je 's middags even chillen in de jongerenruimte in het hoofdgebouw. Tafelvoetbal, poolen, darten of gewoon even lekker niets, het maakt niets uit want je vakantievrienden om je heen doen hetzelfde. Nog even en jullie gaan met zijn allen naar de bar van het restaurant om de dag af te sluiten met een drankje rond het kampvuur. Waren alle dagen maar zoals deze!

 

Aantallen jongeren

Op Walsdorf hebben we op het hoogtepunt van de zomer (begin augustus) ongeveer 60 jongeren van tussen de 12 en 20 jaar op het park. Eerder en later in de zomervakantie zijn er ongeveer 30 jongeren. De recreatieplanning verschilt per week; mis je iets of wil je zelf iets organiseren? Schiet dan één van onze recreatiemedewerkers aan!

 
  1. Sport en spel
  2. Jongerenruimte
 
  1. Gegarandeerd nieuwe vakantievrienden
 

Meer Walsdorf