Bibliotheek walsdorf

Walsdorf ligt in het hart van een schitterende omgeving waar je vele uitstapjes kunt maken door heel Luxemburg, maar op ons park is er ook veel te beleven. Van beachvolleybal tot het voetbalveld. Van het wandelen op het stiltepad op ons park tot actief mountainbiken of een boswandeling maken in de directe omgeving.

Speelkasteeltjes voor de kinderen, een speciale ruimte voor de tieners met voetbaltafel en dartborden. En dan het centrale terras waar altijd wel iets te doen is. En 's avonds, na het diner, is ons gezellige restaurant open voor de jeugd.

Naast de winkel vooraan het park is ook een bibliotheek te vinden. Houd u van lezen? U kunt hier gerust een boek uitzoeken. 

Terras met water glijbaan
 

Receptie

Onze receptie is te vinden bij de ingang van het park. Hier kunt u terecht voor het in- en uitchecken, en voor al uw vragen.
Meer
 

Sanitair

Sanitair is een van de belangrijkste faciliteiten op een park en daarom besteden wij veel aandacht aan ons sanitair.
Meer
 
Bibliotheek Walsdorf
Terras Walsdorf
 

Restaurant

Een tomatensoepje, kipsaté met friet, koffie met appeltaart of een La Chouffe biertje van de tap; u kunt het allemaal bij ons krijgen. Wanneer schuift u aan?
Meer
 

Parkwinkel

Iedere ochtend komt de geur van versgebakken croissants en bolletjes u tegemoet in onze parkwinkel. Ook uw dagelijkse boodschappen kunt u hier halen, zodat u niet van het park af hoeft.
Meer
 
Kindertoestellen