Beter Uit Vakantieparken

Faciliteiten

Bibliotheek walsdorf

Walsdorf ligt in het hart van een schitterende omgeving waar je vele uitstapjes kunt maken door heel Luxemburg, maar op ons park is er ook veel te beleven. Van beachvolleybal tot het voetbalveld. Van het wandelen op het stiltepad op ons park tot actief mountainbiken of een boswandeling maken in de directe omgeving.

Speeltuintjes en trampolines voor de kinderen, een speciale ruimte voor de tieners met voetbaltafel en dartborden. Op ons centrale terras is vrijwel altijd wel iets te doen. En 's avonds, na het diner, is ons gezellige restaurant open voor de jeugd.

Naast de winkel vooraan het park is ook een bibliotheek te vinden. Houdt u van lezen? U kunt hier gerust een boek uitzoeken. 

Op Walsdorf is geen zwembad aanwezig, i.v.m. regelgeving is dit ook niet mogelijk om een zwembad te plaatsen zoals in eerdere jaren is gebeurd. In de buurt kunt u meerdere zwembaden vinden, meer informatie daarvoor kunt u vinden op deze pagina: Zwembaden omgeving

In het hoogseizoen is er een groter en diverser aanbod. De sprinkussenglijbaan staat dan op, restaurant, receptie en de parkwinkel zijn langer open en het recreatieteam staat voor u klaar met diverse leuke en sportieve activiteiten! 

Receptie

Onze receptie is te vinden bij de ingang van het park. Hier kunt u terecht voor o.a. het in- en uitchecken.
Meer

Sanitair

Sanitair is een van de belangrijkste faciliteiten op een park en daarom besteden wij veel aandacht aan ons sanitair.
Meer

Wasserette

Op het park staan wasmachines en drogers voor u beschikbaar. Het wasmiddel wordt toegevoegd.
Meer

Opblaasbarewaterspringkussenglijbaan

In plaats van een zwembad een waterglijbaan voor jong en oud!
Meer
Bibliotheek Walsdorf

Restaurant en terras

Dineren in het restaurant of een drankje op het terras; in ons parkrestaurant bent u welkom!
Meer

Parkwinkel

Iedere ochtend kunt u heerlijke verse broodjes kopen in de parkwinkel!
Meer

Kinderen

Iedere ochtend worden de kinderen opgehaald door BUR de Beer en de clowns om naar kinderland te gaan. Elke ochtend is weer een feestje!
Meer
Kindertoestellen